September 2012: Streetstyle fashion

Iedere maand proberen wij Fashionchicks te helpen om runway inspiratie om te zetten naar nieuwe aanwinsten voor in hun kledingkast. Van Gucci tot Kenzo. Van Balenciaga tot Balmain. Van Alexander McQueen tot Alexander Wang. Iedereen is al voorbij gekomen in onze Style Updates. Maar er is een runway waar wij stiekem de meeste inspiratie vinden, de concrete runway. Of te wel de straat. Daarom dopen wij september 2012 tot Street fashion maand.

streetstyle fashion

CC: Atlantic Pacific, So In Carmel, Art In Our Blood, Steffys Pros and Cons, Atlantic Pacific, Fated to be Hated.

Wat is er nou inspirerender dan een fashionable collega, een stijlvolle zus, een originele klasgenoot of een opvallende voorbijganger? Laten we deze Street fashion maand aftrappen met een dankbetuiging aan al deze vrouwen. Bedankt dat jullie het lef hadden om de eerste te zijn. De eerste die vintage weer hip maakte. De eerste die de grungy rock look terugbracht. De eerste die haar nekspieren tergde met een statement ketting. Bedankt. Wij kijken uit naar een maand vol mooie mode van de straat. Zet je schrap voor een flinke dosis inspiratie in onze vele Streetstyle Reports.

Streetstyle Fashion

Turqouise ring
FASHIONOLOGY
€55,00
Oversized vest Nikita
ZALANDO
€139,95
Laarzen Shabbies
VAN DEN ASSEM
€179,95
Maxi rok Mint&berry
ZALANDO
€39,95
Blouse Winter Kater
ZALANDO
€299,95
Statement ketting
NELLY.COM
€14,95
Essie nagellak
FASHIONOLOGY
€13,00
Levi's Curve ID jeans
MEN AT WORK
€109,99
Bikerjack MondayMarch
WELIKEFASHION.COM
€199,95
Tas Cowboysbag
DAMESTASSEN&ZO
€129,95
Stud laarsje
NELLY.COM
€89,95
Oranje lipstick Lancome
ZALANDO
€27,49

Deze maand breng je onze inspiratie makkelijker naar je kledingkast dan ooit tevoren met deze Street fashion maand. Welke trend heb jij op straat gespot?

liefs, Marlies Bax,