Fashionnews

Scoor mooie kortingen tijdens de Shoeby Shakeweek

Marjolein, 06 juni 2016

Scoor mooie kortingen tijdens de Shoeby Shakeweek

Shoeby is jong, fris en van nu. Als je op zoek bent naar een knappe zomeroutfit, kun je dus gerust een kijkje in één van de Shoeby winkels nemen. In real life, zodat je meteen alles kunt passen óf online, waar je binnen no-time de leukste combinaties shopt. Hoe dan ook: van stad tot strand en van festival tot vakantie: Shoeby to the rescue. Helemaal nu de Shoeby Shake Week weer is aangebroken...

Shoeby

Shake it off, shake it off...

Tijdens de Shoeby Shakeweek kun je je zomergarderobe aanvullen met de leukste items voor hele chille prijzen. Iets om spontaan Taylor Swift van op te zetten en eens een vreugde dansje te maken, toch? Maar ook leuk: je garderobe eens goed opshaken. Van chille vesten voor die lange zomeravonden waarop het toch wel flink afkoelt tot open schoenen. En van de fijnste festival jurkjes tot rieten hoeden; het is er allemaal én het leent zich perfect voor een fijne mix and match. Mogelijkheden te over dus. En een saaie zomer? Die kun je wel shaken! 

Chillen in de stad

Espadrilles zijn een must voor iedere zomer garderobe. Want: comfortabel, nonchalant en toch hebben espadrilles ook altijd een chique touch. En de exemplaren van Shoeby met fringes zijn extra tof. Voeg daar een luchtig blousje en een fijn stel shorts aan toe en je bent klaar om de straat op te gaan.

Sammie TopEksept Shoeby
€ 24,95
Edit EspadrilleShoeby Shoeby
€ 34,95 € 20,97
Chiara ShortEksept Shoeby
€ 34,95 € 24,95

Festival season here we come!

Op een festival past een boho-look prima. Dus wat dacht je van deze jurk tot op de grond mét zebrastrepen van Shoeby? Grote zonnebril op je neus, fringe-tasje erbij en niemand die jou iets doet. Handen in de lucht en dansen maar!

Luna ZonnebrilShoeby Shoeby
€ 7,95
Festi tasShoeby Shoeby
€ 19,95 € 9,95
Peace jurkEksept Shoeby
€ 49,95 € 19,98

Heerlijk samen uit eten

Yes, deze playsuit maakt je zowel chique als charmant. Het enige wat deze dus nodig heeft als je uit eten gaat, is wat fancy accessoires. Als je het echt af wil toppen, kan er natuurlijk ook nog een hoedje bij. Al geloven we wel vooral in de kunst van het weglaten (we quoten even Coco Chanel: 'Before you leave the house, look in the mirror and remove one accessory'). Maar hoe dan ook, zie je er met deze outfit aan het diner breathtaking uit...

Fly JumpsuitEksept Shoeby
€ 49,95 € 39,95
Babette HoedShoeby Shoeby
€ 9,95
Metal oorbellenShoeby Shoeby
€ 6,95 € 4,17

Meer Shoeby shoppen? Ga dan naar de Shoeby webshop...

liefs, Marjolein van den Broek, Never underestimate the power of a good outfit on a bad day..

Shop meer van

Shoeby

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer