Fashionnews

Scoor de mooiste zomerse items bij De Skihut. Misschien wel voor niets!

Marjolein, 29 juni 2016

Scoor de mooiste zomerse items bij De Skihut. Misschien wel voor niets!

Huh, wacht, wat? Zomerse items bij De Skihut? Dat doet de naam niet echt vermoeden. En toch is het zo. Bij deze shop kunnen ze après-skiën als de beste. Op modegebied bedoelen we dan dus. Want wanneer alle shops hun wintercollecties de deur uit doen, doet De Skihut dat ook. En daarna begint het zomerse feest. Nadat je in de winter de mooiste jassen, wanten en toffe mutsen bij de Skihut hebt kunnen scoren, vind je er in de zomer luchtige jurkjes, fladderrokjes, fijne hemdjes, zonnebrillen, bikini's, badpakken, t-shirts and so on. En de merken zijn divers. Van Havaianas tot Chloe en van Adidas tot Zoe Karssen. Met andere woorden: je kunt er eigenlijk voor je gehele zomergarderobe terecht. Easy does it!

De Skihut

Een complete kast...

Hoewel het weer de afgelopen week niet echt om heel blij van te worden was, rekenen we op verbetering! Want na regen komt... juist! En als die zon er is, wil je niet met een 'Oh-shit-de-zon-schijnt-ineens-wat-doe-ik-aan?' situatie dealen. Toch? Neen! Je wil dan denken: "Yes! Mijn nieuwe hippe jurkje kan eindelijk uit de kast!'. Oplossing: Snel naar de webshop van De Skihut skiën of uhm surfen natuurlijk.

De Skihut

Met je vriendinnen naar het strand!

Goed crisis 1 (namelijk niks in je kast hebben hangen) is met een fijne De Skihut-shopsessie dus bezworen. En om je zomerse dag helemaal compleet te maken, is het nu tijd voor stap 2. Namelijk: Met je allerliefste girlsquad gezellig naar het strand. Men neme: een handvol besties, een mand vol lekkers, wat ronde handdoeken (oh wat zijn die leuk), spot-on outfits, on-trend zonnebrillen, zonnebrand en (onderschat dit onderdeel niet) goede zin! En dan? Hop! Het strand op. Met je mooiste jurkje in je tas, kun je 's avonds gerust nog even door. Dat wordt een lange warme dag met veel gelach, selfies, cocktails en samen genieten van de zonsondergang. Een perfecte zomerdag noemen ze dat ook wel...

Zelf shoppen? Doe mee en win!

Tja, na dit verhaal kun jij natuurlijk niet wáchten om je slag te slaan in de shop van De Skihut. Dat snap ik heus. Maar misschien heb je net je ticket geboekt of heb je je vakantiegeld al drie keer uitgegeven. Dan laat je bankrekening het misschien niet toe dat er nog even flink geshopt wordt. Geen paniek, we helpen je graag! Wij mogen namelijk één van onze lezeressen verwennen met maar liefst €300,- shoptegoed van De Skihut! Geloof mij, daar kun je jezelf (of je vriendinnen, vriendlief of moeder) van top tot teen mee in het mooiste van het mooiste steken. Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze fantastische prijs is onder dit bericht een reactie achterlaten waarin je ons vertelt wat jij met die €300,- zou doen. That's it! Duik dus snel de webshop van De Skihut in en stel je wishlist vast samen. Happy shopping!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 13 juli 2016. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Marjolein van den Broek, Never underestimate the power of a good outfit on a bad day..

Lees meer