Winnen

Schrijf je in & win: €450,- shoptegoed van Otrium

Kristel, 02 september 2017

Schrijf je in & win: €450,- shoptegoed van Otrium

Òtrium

Mocht je - net als wij - geplaagd worden door een ietwat uit de kluiten gewassen drang om te shoppen, dan heb ik goed nieuws voor je: wij mogen €450,- shoptegoed weggeven van Otrium, dé fashion outlet met de állermooiste merken!

Och, als je dat zo leest dan hoef je de rest eigenlijk niet te weten. Toch? Maar ik ga je evengoed nog enthousiaster maken dan je waarschijnlijk al bent. Mocht je Otrium namelijk al kennen dan weet je: voor de beste deals is dit the place to be. Hier scoor je namelijk de mooiste items van merken zoals Fabienne Chapot, Anecdote, Josh V, Denham en Pepe Jeans met kortingen tot wel 75%. Yes! En alsof dat op zich al geen feestje waard is, gooien ze er dus ook nog eens een giga winactie bovenop. Een échte win-win dus, want met €450,- én dikke, vette kortingen haal jij met gemak stápels nieuwe items in huis. Lijkt dat jou wel wat? Dat snappen we maar al te goed. Meedoen is gelukkig een eitje: schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief van Fashionchick en Otrium en je bent al in de running. Succes!

Vergeet je deelname niet te bevestigen via de mail, dan pas doe je mee aan de winactie!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 14 oktober 2017. De winnares wordt via de mail benaderd.


liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer