Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
A Little Bird Told Me
Winnen

Schrijf je in & win: 2 x €100 shoptegoed van A Little Bird Told Me...

Kristel, 30 november 2018

We zijn druk. Met ons werk. Ons sociale leven. Onze relatie. Onze kinderen. Ons huiswerk. In welke fase van je leven je je ook bevindt, het is fijn om te weten dat er plekken zijn waar je drukke leven iets eenvoudiger van wordt. 

Daarom zijn we fan van A Little Bird Told Me... Hier vind je namelijk alle accessoires die je in je dagelijkse leven nodig zou kunnen hebben. Van agenda's tot zonnebrillen. Van tassen tot horloges. Van portemonnees tot koffiebekers-to-go. De mensen achter deze fijne shop stellen de collectie met heel veel liefde samen en dat zie je: de items zijn niet alleen praktisch maar ook een feest voor het oog. Wil jij het nieuwe jaar goed voorbereid beginnen? Dan hebben we goed nieuws. Wij mogen namelijk 2 x €100 shoptegoed weggeven! Het enige wat je hiervoor moet doen is je hieronder inschrijven voor de Fashionchick updates en de nieuwsbrief van A Little Bird Told Me.... Succes!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt tot 4 januari 2019. De winnares wordt via de mail benaderd.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer