Winnen

Schrijf je in & win: €150,- shoptegoed van Westwing

Kristel, 14 oktober 2016

Schrijf je in & win: €150,- shoptegoed van Westwing

De perfecte garderobe bestaat uit een kneitergoede basis, aangevuld met de laatste trends, fantastische accessoires en een schoenencollectie om u tegen te zeggen. Voor je interieur geldt eigenlijk hetzelfde. Je begint bij de vloer en een kleurtje op de muren, zet er dan de juiste meubels in en maakt het geheel af met woonaccessoires die jouw stijl precies weten te vangen. Maar net zoals je garderobe door de jaren heen verandert, is ook je interieur constant in beweging. Een bank erin, een stoel eruit. Een lijstje aan de muur, een plant op de kast. Wel zo fijn als je dan een adres hebt waar je altijd het mooiste van het mooiste vind op interieurgebied en waar je ook nog eens getrakteerd wordt op een bák aan tips, tricks en inspiratie. Goed nieuws: zo'n plek is er. En die heet? Westwing!

Westwing

De mooiste interieurschatten

Westwing gelooft dat het inrichten van je huis toegankelijk, gemakkelijk en vooral heel erg leuk moet zijn. Daarom laten zij het styling- en inkoopteam alvast het voorwerk doen. Dankzij hun professionele achtergrond en kennis van design & interieur weten ze precies waar ze moeten zijn om de mooiste interieurschatten voor jou te verzamelen. En dat voor belachelijk lage prijzen! Maar ze gaan nog verder dan dat, want in het online magazine vind je de nieuwste interieurtrends, styling tips- en tricks, interviews en home updates en kun je binnenkijken in de huizen van inspirerende mensen. 

Hoe werkt Westwing?

Allemaal leuk en aardig, maar hoe gaat de rest eigenlijk in z'n werk? Simpel. Omdat de toegang tot Westwing beperkt is, moet je eerst inschrijven op de website. Als je eenmaal ingeschreven bent heb je toegang tot alle sales én het online magazine. Maar dan begint de pret pas... Iedere dag krijg je van Westwing nieuwe merken en producten gepresenteerd. Maar, van elk product is slechts een beperkt aantal beschikbaar dus wie twijfelt zou zomaar eens kunnen misgrijpen. Als member ontvang je regelmatig een nieuwsbrief zodat je weet wanneer de nieuwe acties starten. En dat is wel zo fijn, want de acties (met kortingen tot wel 70%!) duren vaak maar een paar dagen.  

Westwing

Zo doe je mee

Ok, dan even terug naar de reden waarom je dit artikel bent gaan lezen: er valt iets te winnen! En dan hebben we het niet over een lullig prijsje. Nee, jij maakt nu kans op maar liefst €150,- shoptegoed dat je uit kan geven op Westwing aan één of meerdere super fijne acties. Van meubels tot woonaccessoires: het zou binnenkort zomaar in jouw o-zo stijlvolle huis kunnen staan! Goed nieuws: je bent slechts een paar stappen verwijderd van deze fantastische prijs. Stap 1: volg Fashionchick en Westwing op Instagram. Stap 2: Maak een account aan op Westwing. Stap 3: Laat een reactie achter onder dit artikel en laat ons weten waarom jij deze fantastische prijs moet winnen. Appeltje-eitje toch? Waar wacht je nog op? Doe snel mee!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 14 november 2016. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer