Schoenengeluk bij Manfield

Elk vooraanstaand modemagazine schijnt er één te hebben; een fashion closet die je doet kreunen van verlangen. Met plafondhoge stellingen, rekken vol designer-pakjes en kasten waar de pumps ieder een grote merknaam dragen. Ooit zelf zo'n kast hebben; that's the dream. Manfield brengt ons nu een klein stapje dichterbij. Voor iedereen die haar schoenenkast graag net zo vol als die van Vogue ziet, geeft de shop nu 50% korting op elk tweede artikel

Manfield schoenen

De grote schoenentruc

Manfield is altijd al een favoriet waar we onze schoenencollectie een kleine upgrade geven. En al helemaal als we het tweede paar voor de helft van de prijs scoren! Moet je de keien van Amsterdam trotseren, dan doe je dat door Manfield zonder je gezicht te verliezen. Die sexy rode hakken tijdens een romantisch diner voor twee, ruil je op straat in een paar platte schatjes. Of wat dacht je van de toffe grijze instappers met slangenstructuur voor een comfortabel dagje shoppen? En mocht jij nieuwe schoenen onder de kritische blik van vriend/vriendin/ouder mee naar binnen moeten 'smokkelen', dan is dat geen probleem. Heel simpel; de schoenendoos verstop je en nonchalant loop je naar binnen met de nieuwe aanwinsten veilig aan je voeten. Leef je uit! 

Fleurige schoenenhemel

Manfield - roze sandalenManfield Manfield
€ 79,99 € 59,99
Manfield - taupe sandalenManfield Manfield
€ 69,99 € 49,99
Manfield - zwarte sandalenManfield Manfield
€ 79,99 € 59,99
Manfield - zwarte pumpsManfield Manfield
€ 89,99
Manfield - grijze slip-onsManfield slip onManfield
€ 79,99 € 55,99
Manfield - multi color sandalenManfield Manfield
€ 59,99

Welke Manfield schoenen voeg jij graag toe aan je collectie? Don't forget, het tweede artikel is voor de helft van de prijs! Shop de schoenencollectie van Manfield online. 

liefs, Rowie Haazen

Rowie Haazen Start the day with a smile & finish it with champagne!

Reageer