Scherven brengen geluk!

Lucky Bracelets brengen letterlijk geluk.

Voor jou omdat je een prachtige armband draagt. Én voor de makers in Nepal, want er is weer werk aan de winkel! Elke armband is uniek, geen scherf is gelijk. Zo wordt oma’s kopje weer helemaal hip…

Scherven van oma's kopje = unieke armband = werk in Nepal!


1. Lucky Bracelet, Granny  
EUR 189,95
(A Beautiful Story)


2. Lucky Buddha Tiger Eye 
EUR 199,95
(A Beautiful Story)


3. Lucky Bracelet, Delfts Blauw 
EUR 189,95
(A Beautiful Story)

De Lucky Bracelets, scherven-brengen-geluk armbanden. De armbanden zijn gemaakt van de scherven van oude kopjes, deze kopjes komen overal vandaan. "Er zijn winkels die voor ons sparen als er wat kapot valt, mensen leveren oude kopjes bij ons aan en we speuren ook rommelmarkten af op zoek naar mooie scherven. Een zilversmid doet er 3 dagen over om een Lucky Bracelet te maken." Zegt Cathelijne Lania, de oprichtster van A Beautifull Story. Cathelijne heeft Dambar (eigenaar van Dambar's Silverfactory, een fabriek in Kathmandu) leren kennen tijdens de tijd dat ze als vrijwilligster in Nepal werkte. Nu zorgt Cathelijne ervoor dat ze werk hebben, wij mooie armbanden, wat een superfashionchick!

Nederlandse en Nepalse cultuur komen samen!

In de Lucky Buddha Tiger Eye (nummer2) armband zijn gelukselementen verwerkt:

Een scherfje, want scherven brengen geluk! Een geluksmuntje... in de tempels in Azië vindt je vijvers die liggen vol met muntjes. Twee buddhas staan ook voor geluk. Vaak wordt een buddha als cadeau gegeven aan iemand die je geluk zou willen wensen. Een gratitude stone. Deze halfedelsteen steen staat voor alles waar je dankbaar voor kunt zijn in het leven. Elke steen heeft een bepaald kracht. Wat men vaak doet is een steen dichtbij dragen om deze af en toe vast te pakken. Als je iedere keer even stilstaat bij de dingen in het leven waar je dankbaar voor bent, brengt de steen een hoop positieve energie. En tot slot een belletje… in tempels rinkelen ze een bel bij het binnengaan, dat stemt de goden gunstig. Dus heb jij nog een kopje van oma? Hoe leuk als je daar je eigen armband van laat maken! Of vind je de armbanden gewoon waanzinnig prachtig en gun je jezelf en de mensen in Nepal een beetje geluk? Ga snel naar de site van A Beautifull Story en kijk wat voor moois er allemaal te vinden is!

Nu 15% korting voor alle fashionchicks met de kortingscode: Fashionchick2009!

El

 Voeg de webshop A Beautiful Story toe aan jouw favorieten...>

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Login om kans te maken
 • Donna 7 jaar geleden

  ja echt wel,, ik wil die 2e :D(L)

 • Nathalie 7 jaar geleden

  Echt wel een tof idee! :)

 • Denaa 7 jaar geleden

  Leuk hé? ik had er al is een keertje iets over gelezen, Alleen erg jammer dat ze wel een beetje duur zijn.. Xx.

 • Mieke 7 jaar geleden

  OOOh wat een mooie Granny-armband......ik ben gek op van die kopjes,maar nooit gedacht dat je er een armband van zou kunnen maken!

 • Debora 7 jaar geleden

  Wat gaaf!

 • Hermien 7 jaar geleden

  haha leuk zeg!