Save the date: Grazia PC Catwalk

Altijd al eens frontrow willen zitten bij een fashionshow? Dat kan! Op zondag 4 september 2011 vindt de Grazia PC Catwalk weer plaats. Zoals de naam al zegt is ook dit jaar de P.C. Hooftstraat in Amsterdam the place to be. Het Fashion & Museum District organiseert in samenwerking met Grazia de Grazia PC Catwalk, dit keer met het thema 'The Accessories Edition'.

Vanaf 13.30 uur staat dé shoppingstreet van Amsterdam in het teken van de langste free seated front row catwalk van Nederland. Dat betekend dus met je neus vooraan bij de laatste mode- en accessoiretrends en de nieuwste collecties van grote modemerken.

Teaser

Maar liefst 100 modellen zullen 4 september de 320 meter lange catwalk betreden om de laatste herfts- en wintertrends te showen. Vergeet niet de Grazia van 22 augustus mee te nemen, dat is namelijk de speciaal voor deze dag uitgebrachte shoppingguide met fijne acties en kortingen bij de deelnemende shops. Frontrow bij een catwalkshow, de laatste trends en fashionable kortingingen en acties...be there!

PROGRAMMA GRAZIA PC CATWALK


12.00 Winkels open
12.00 Grazia Style Hunter Booths open
13.30 Grazia PC Catwalk by Wella Professionals
14.15 Street Style Hunter Award - Shopreme Award
14.30 Accessoiries shopping (check out the accessoiries guide in Grazia)

Uiteraard is Fashionchick ook aanwezig bij de Grazia PC Catwalk, zien we jou ook?

liefs, Tjitske Smallenbroek

Tjitske Smallenbroek Give a girl the right shoes and she can conquer the world

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer