Save the date: Blink by Claes Iversen limited edition collectie

Als schoenen-shoppen je verslaving is en hoge hakken je drug, dan zorgen designerschoenen voor een heel high waar je toch zeker maanden -oké, weken- op kunt teren. Eén nadeel: Het is een shoegasme die je minstens een maand huur kost. Hoeft niet meer! Blink brengt samen met Claes Iversen design schoenen voor een zacht prijsje. Vorig jaar sloegen de twee grote namen al de handen ineen tijdens Amsterdam Fashion Week, nu gaan ze nog een stapje verder met een Blink by Claes Iversen collectie. En dat moet gevierd worden!

blink

designer hakken, fijne prijzen

We kennen designer Claes Iversen van zijn mix van klassiek en modern, zijn extreem vrouwelijke silhouetten en on-Hollandse glamour. Je ziet ze allemaal terug in de eerste Claes Iversen collectie van Blink. De hoge hakken, strakke lijn en puntige neusjes zijn Claes-eigen. De collectie bestaat uit één lange kuitlaars, twee enkellaarsjes en een strakke pump. En prijs is fijn. Je shopt de vier Blink by Claes Iversen modellen vanaf €80,- bij onder anderen wehkamp.nl. Maar nog even geduld, want de beauties zijn vanaf half juli pas online te bestellen.

Save the date: Blink by Claes Iversen limited edition event

Op 29 augustus vieren Blink Shoes en Claes Iversen samen met Fashionchick de eerste gezamenlijke collectie. Pers, schoenenjunkies en fashionistas (jij dus!) kunnen de Blink by Claes Iversen Limited Edition Collectie bekijken en meedoen aan de meet & greet met Claes. Van 17:00 tot 19:00 is hij in de winkel van Betsy Palmer op het Rokin in Amsterdam aanwezig om te signeren, vragen te beantwoorden en de Blink by Claes Iversen limited collection SS14 te presenteren. En zoals je van ons gewend bent krijg je en vette goodiebag na afloop!

Nog een leuk weetje; je maakt op de Blink Shoes Facebookpage kans op twee kaartje voor Claes Iversen's Catwalk show tijdens Amsterdam Fashion Week. Welke Blink by Claes Iversen is je favoriet?

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer

  Log in om te reageren
 • Yvonne 4 jaar geleden

  Die enkellaarsjes zijn wel badass

 • Marit 4 jaar geleden

  Beide enkellaarsjes vind ik erg stoer! Leuke samenwerking.

 • Ellen 4 jaar geleden

  @Sylvana hij is op 29 augustus. Op 13 july is de catwalk show met de tweede collectie van Claes Iversen.

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Maar is het nou 29augustus of 13 juli zoals op facebook staat?

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Die pump met die grote voorflap vind ik echt heel gaaf. Zit een beetje tussen een enkellaarsje en een pump in.