Save the date: Autumn Blues, the fashion Par Tea

Op zondag 24 oktober organiseert Designers-United.com het mode-evenement 'Autumn Blues'. Autumn Blues is een mode & lifestyle evenement waarbij de nieuwe herfst/winter collectie 2010 van Designers-United.com zal worden geshowd tijdens een exclusieve high-tea in hotel STROOM. Voorafgaande de modeshow zal er een presentatie worden gegeven over de nieuwe trends op het gebied van fashion, hair & make-up door Elsevier Stijl.

evenement

"Enjoy your afternoon tea with the level of fashion that you have never experienced before: Fashion show, Style Presentations, VIP Shopping, all in one place."

Tijdens een heerlijke zondagse high-tea vindt de modeshow plaatst en zal er een luxe loterij worden georganiseerd waarbij er gedurende de middag geweldige prijzen worden verloot. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe overnachting in Antwerpen of een shoptegoed van 200 euro bij Designers-United.com? Na inspiratie te hebben opgedaan worden de dames uitgenodigd voor een exlusieve VIP-SHOPPING waarbij de nieuwe collectie 'live' kan worden geshopt met 15% korting op één artikel naar keuze.

Fashionchick-favo's van Designers-United.com 

Belted Coat
Belted coat, Stella Nova
EUR 189,00
(Designers-United.com)
Wool striped...
Wool dress, Camilla Norrback
EUR 159,00
(Designers-United.com)
Leather Boots
Leather boots, Sessun
EUR 279,00
(Designers-United.com)

En om je een echt "verwen-gevoel" te geven zullen de gasten worden voorzien van gratis haar en make-up advies door het Rotterdamse team van Rob Peetoom hair Make-Up en ontvangt elke gast aan het einde van de middag een goed gevulde goodiebag!

So save the date... De toegang is €15,- per persoon. Het is wel handig om alvast te reserveren door een mail te sturen naar info@designers-united.com.

liefs, Ellen Snijder, FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.