Sandalen en slipper trends lente/zomer 2012

Voor de echte warme zomerdagen gaan we voor sandalen en slippers. Net als de mode dit seizoen is er veel kleur en print aan onze voeten te vinden. Sandalen met leuke stofjes, stenen en kettinkjes zijn helemaal hot. Ook de slippers zijn op en top vrolijk. Sprekende kleuren en bloemen voeren de boventoon.

Teaser
ASOS.COM: witte sandaal - bruine sandalen - donkerblauwe sandaal

Zomerse sandaal en slipper dagen

We zijn ook deze zomer nog niet klaar met color blocking, maar er is een tegenbeweging met trendy pastelkleuren. Poeder-, natuurtinten en metallic zullen deze zomer onze voetjes sieren. Het mengen van het vrolijke kleurenpalletten is de kracht. Een leuk lakje erbij en ready to go. Leer en suède zijn de stoffen voor deze aangename schoentjes.

Leuke sandalen zijn perfect voor bij een daytime look, maar kunnen ook makkelijk 's avonds gedragen worden onder een mooie partyoutfit. Ze zijn ideaal voor een strandfeestje of voor tijdens een boottochtje. Bij het zien van de eerste zonnestraaltjes kregen wij al helemaal zin in het online shoppen van vrolijke, luchtige slippers en sandalen. Deze kwamen wij tegen tijdens onze shoppingtocht. Inspired?

Shop de lente/zomer trends 2012: Sandalen & slippers

SuperTrash sandalen
SARENZA
€99,99
Sandaal koraal
SARENZA
€45,00
Slipper Dumond
SARENZA
€79,00
Zilveren sandaal
SPARTOO
€215,00
Slippers met fringes
VAN DEN ASSEM
€47,47
Sandaal met print
SARENZA
€45,00
Turquoise Birkenstock
SLIPPERWEBSHOP
€50,00
Slipper Geox
OMODA
€69,95
Sandaal Belmondo
SPARTOO
€91,00
Sandalen Antik Batik
SARENZA
€165,00
Nolita Jane sandaal
ZALANDO
€94,95
Sandaal SuperTrash
VAN ARENDONK
€84,95

Al helemaal zin om zomerse sandalen en luchtige slippers te shoppen? Shop sandalen en slippers hier online in de Fashion Finder.

Lees alles over de schoentrends van 2012:

liefs, Merel Brouwer,