Samsung S3: alle Smartphone wensen vervuld

Advertorial

We gaan Whatsappend, Facebookend, bellend, smsend en Twitterend door het leven. De verloren minuutjes worden opgevuld met een spelletje Rumble of een ander gedigitaliseerd oud bordspel dat plots hotter dan hot is. Onze smartphone is eigenlijk onze belangrijkste accessoire iedere dag. We verwachten dan ook niets dan het beste van ons digitale vriendje. Samsung speelt in op die verwachting met haar nieuwe Galaxy S3.

samsung galaxy s3

Samsung Galaxy s3 snufjes & features

Samsung belooft met de Galaxy S3 betere performance dan Apple iPhone. De lijst met snufjes van het grotere broertje van de Galaxy S2 maakt ons dan ook super enthousiast. Zo ziet het toestel of je naar hem kijkt. Kijk je niet, dan gaat het scherm uit. Leg je tijdens een sms het toestel aan je oor, dan bel je direct die persoon voor wie de SMS bedoeld was. En vind jij het ook zo irritant dat het scherm van je mobieltje in de zon op een terras onleesbaar wordt? Het is een First World problem, we know, maar Samsung lost het op! Het display blijft in zonlicht goed leesbaar, is haarscherp en rustig voor de ogen.

Met de camera op de Samsung S3 schiet je de mooiste kiekjes. Het is 8 megapixel camera die eindelijk eens geen vertraging heeft tussen het moment van afdrukken en het moment dat de foto gemaakt wordt. De telefoon herkent mensen op foto's die vervolgens direct getagd kunnen worden op allerlei sociale media. Vlug uploaden met de super snelle processor en je hebt weer een waardig Facebook-momentje. Handig!

In combinatie met een tweejarig abonnement kan de Samsung Galaxy S3 zo van jou zijn. Maar pas op voor het verslavingsgevaar dat deze gestroomlijnde telefoon met zich meebrengt. Je bent gewaarschuwd.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer

  Log in om te reageren
 • Francien 5 jaar geleden

  Neem snel afscheid van me huidige telefoon!

 • Onbekend 5 jaar geleden

  Bye bye blackberry, Helloooo....Samsung galaxy!! love it! hoort helemaal in mijn motto Fabulosity!

 • Ike 5 jaar geleden

  Truly Madly Deeply and Lovely! ♥ Deze vervangt mijn bb! Mijn bb werkt nooit en kan niets!

 • Sharon 5 jaar geleden

  ik ben zoooo in love met deze telefoon!!

 • Els 5 jaar geleden

  Hebben! Hebben! Hebben!

 • Margreth 5 jaar geleden

  Volgens mij wil iedereen die wel;)

 • Leonie 5 jaar geleden

  Deze word binnenkort van mij :) :)

 • Annick 5 jaar geleden

  Ik wil die ook zo graag haha =)

 • Marjolein 5 jaar geleden

  Haha, ja volgens mij ook :)

 • Marlies 5 jaar geleden

  Volgens mij wordt het tijd voor een nieuwe telefoon!