Salon zacht met Veet EasyWax

Advertorial

Als de zon aan kracht wint, het kwik stijgt de deken aan wolken is opgelost dan is voor ons Nederlanders de zomer daar. Het liefst trekken we meteen richting het strand. Toch hebben wij vrouwen altijd een grote vijand op de eerste stranddagen. Met de winter vervloog onze discipline en een nonchalant wintervachtje is het resultaat. Niet de look waarmee wij over de boulevard wilde flaneren. Aan de slag dus. En wel met de nieuwe Veet EasyWax voor een zachter dan zacht resultaat.

Veet easywax

Veet weet wat vrouwen willen. En vooral wat ze niet willen: vervelende haartjes, prikkelende stoppels en tijdrovende rituelen. Daarom introduceert  elektrische roller; een innovatieve wasverwarmer met een roll-on applicatie, waarmee je thuis kunt ontharen met salon resultaat. Er is namelijk nog iets wat vrouwen liever niet willen: Een harssessie waar iemand anders de haren uit je lijf trekt.

Meer van Veet

Veet gel wax
NELLY.COM
€19,50
Koude waxstrips Veet
NELLY.COM
€9,95
Ontharingscreme
NELLY.COM
€9,95

De was van Veet EasyWax heeft dezelfde samenstelling als die gebruikt wordt door schoonheidsinstituten en werkt al vanaf de eerste keer doeltreffend op haartjes vanaf 2mm. De formule met natuurlijke bijenwas is geschikt voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid. Je huid blijft tot 4 weken –een vakantie lang- zacht.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer

  Log in om te reageren
 • Irene 5 jaar geleden

  Britt, ik denk dat dit inderdaad net zoveel pijn doet. Het is volgens mij gewoon handiger om het aan te brengen. Ik zou het graag gebruiken maar ben een beetje bang dat het pijn doet :s :D

 • Esli 5 jaar geleden

  Ziet er onwijs handig uit! Heeft iemand ervaring ermee?

 • Britt 5 jaar geleden

  is dat dan ook zoiets als waxen? Want dan ben ik benieuwd of dit net zoveel pijn doet :$

 • Chantal 5 jaar geleden

  Gaan we even halen, het word weer rokjeweer!

 • Kimberley 5 jaar geleden

  hoe lang je haartjes wegblijven verschilt trouwens per persoon... bij mij blijven ze echt geen 4 weken weg... ik onthaar met de epileer machine en moet dat eom 2 weken doen! ik ga m wel uitproberen!

 • Kimberley 5 jaar geleden

  super!!! is ie sneller dan de epilady?

 • Celeste 5 jaar geleden

  deze is egt handig ik heb hem ook

 • Ilse 5 jaar geleden

  Ik ben benieuwd, misschien wel eens het proberen waard

 • Marjolein 5 jaar geleden

  Ideaal! Ik hoop echt dat het goed werkt, want 4 weken lang een zachte huid zou zooo fijn zijn ;)