Review: Lookx Pre anti-ageing behandeling

Soms krijg je een aanbod dat je niet kunt weigeren. Het aanbod van Lookx om hun pre anti-ageing behandeling te proberen was er zo eentje. "Voorkomen is nog altijd beter dan genezen" zegt Lookx en kwam daarom met pre anti-ageing skincare voor vrouwen rond de 25. Met deze zo genoemde Energy lijn ga je veroudering tegen voor dat het begint. Fancy, maar hoe voelt dat nou? Wij geven een review!

Normaal brengt Lookx behandelingen in fases. Je begint met fase 1 waarmee de huid gereset wordt om te zien hoe de werkelijke conditie van je huid is. In volgende behandelingen kom je in fase 2 waarin elk huidtype zijn eigen behandelingen heeft. In deze fase wordt je huid als ware opnieuw geprogrammeerd zodat hij, ook als je met de producten stopt, zichzelf mooi en gezond kan houden. Fase 3 onderhoudt en beschermd vooral.

In mijn geval werd ik meteen met fase 2 behandelt om me kennis te laten maken met pre anti-ageing. Over mijn ervaring kan ik kort zijn; Jummie, jummie, jummie! Wat is dit heerlijk! Lookx legt je helemaal in de watten. Mijn behandeling bestond uit een reiniging, peeling met een huidvriendelijke Bio Peel, masker, Energy lotion, Energy serum en Energy dagcrème. Daar houdt Lookx het niet bij. Tussen die behandelingen door krijg je ook nog heerlijke hand-, schouder- en gezichtmassages. Heaven in een beautysalon.

Mijn huid is gevoelig, maar gaf geen kick. De peeling gaf mijn huid dan wel een metamorfose naar rijpe tomaat-kleur en voelde warm, maar daar bleef het bij. Na een uur sta ik buiten. Zen tot op het bot en met wangentjes als pasgeboren babybilletjes. Voor het verkomen van veroudering zal ik een tijdje moeten blijven smeren met de Energy producten die te koop zijn bij verschillende Lookx Salons die je kan vinden op hun website. Hier kan je ook een huidanalyse doen en ontdekken welke lijn bij jou past en meer over de behandelingen lezen. Hopelijk kunnen we ook snel Lookx online shoppen. Want hoewel Lookx Skincare een investering is, zou niemand dit mogen missen.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer