Review: Dr van der Hoog nieuwe stijl

Advertorial

Soms is het bij een merk tijd voor een compleet nieuw jasje. Voor het vertrouwde cosmeticamerk Dr. Van der Hoog kwam dat moment eerder dit jaar. Het nieuwe jasje van het merk is een stijlvol succes. Strakker, frisser en vooral volwassener. Het nieuwe uiterlijk van Dr. Van der Hoog brengt het merk naar een nieuw level.

Niet alleen de verpakkingen, maar ook de producten zelf en de campagne zijn compleet vernieuwd. Alle producten hebben een totale metamorfose ondergaan. Van nieuwe orginele namen en een heldere productindeling tot vernieuwde receptuur, textuur en passende geur voor elk product. Wij sloegen flink aan het testen met de producten voor de normale huid en schreven een review.

Dr. van der Hoog

Review Dr. van der Hoog

Purity

Een goede huid begint met goede reiniging en dat is precies wat de Purity lijn doet. De reiningsmilk(€6,95), oogreinigingsmilk(€7,50) en lotion(€6,95) van deze lijn ruiken alle drie lekker fris en groen. Ook bevatten ze alle drie reinigende plantenextracten. Bij gebruik prikt mijn huid niet en dat is heel wat voor mijn kieskeurige velletje. Het eindresultaat: Een zachte schone huid.

Hydro active

Van de Hydro Active lijn testte ik de dagcrème(€14,95) en de ooggel(€12,95). Laten we kort zijn: hulde aan de ooggel! Geen slaap, verkouden en verlept? Dit product is heerlijk verfrissend en geeft je ondanks alles een wakker gevoel. De dagcrème zit in een prachtig luxe pot. Hij trekt heerlijk snel in en voelt licht aan. Perfect voor een normale of gecombineerde huid. Het bijgeleverde spateltje zorgt er voor dat je crème zo schoon mogelijk blijft.

Crazy Cranberry kant-en-klaar masker

Een budget verwenmomentje vind je in het Crazy Cranberry kant-en-klaar masker(€2,19). Het zachtroze, heerlijk ruikende maskertje laat giga poriën in 15 minuten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Na een nachtje slapen is het effect nog steeds hetzelfde. Fan, fan, fan! Echte budgetteers kunnen een half pakje van dit kant-en-klaar masker gebruiken en hun verwenmomentje over twee dagen uit te smeren. Ik raad aan om deze roze heerlijkheid in een keer op te maken.

Outrageous Oxygen poedermasker

Echte luxe zijn de poedermaskers. Je mengt het poeder met gekookt water of een lotion tot een papje. Wanneer ik het Outrageous Oxygen masker opsmeer, voelt hij als een heerlijk zachte crème. Na een paar minuten wordt het masker hard en na 20 minuten komt er een heerlijk fris en glad huidje onder het masker vandaan. De gezonde blosjes op mijn wangen maken me helemaal blij.


Ik kan kort zijn; het nieuwe Dr. van der Hoog is een succes. Naast al deze fijne gezichtsverzorging is er ook een nieuwe lijn voor je handen en een vernieuwde anti-aging lijn. Iedereen vindt zijn verzorgingsmatch bij Dr. van der Hoog nieuwe stijl. Op de Dr. van der Hoog site ontdek je welke producten het beste voor jouw huid zijn en shop je ze meteen in de webshop.

Voeg de webshop Dr. van der Hoog toe aan jouw favorieten!

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Charissa 5 jaar geleden

  Je beschrijft het allemaal wel heel erg fijn. Die kant-en-klaar masker en poedermasker lijken mij wel wat. Ik vraag me alleen wel af of er bewust bij het poedermasker geen prijs staat.

 • Carla 5 jaar geleden

  ben vooral benieuwd naar de laatste alinea....;-)

 • Inge 5 jaar geleden

  Dit wil ik zeker een keer uit proberen:)

 • Sylvana 5 jaar geleden

  Ik heb heel lang de lotion gebruikt.

 • Mirna 5 jaar geleden

  Kijk, dit zijn nog eens nieuwtjes waar je blij van word. Snel een keertje uitproberen!

 • Melinda 5 jaar geleden

  Crazy Cranberry kant-en-klaar masker ga ik zeker probeeren....