Report: Cosmopolitan 30 jaar party

Afgelopen woensdag mochten wij ons weer in een dress to impress outfit hullen, want het magazine Cosmopolitan bestond 30 jaar en dat moest gevierd worden. Ter ere van het 30-jarig jubileum kwamen op dit besloten feestje veel BN’ers en de crème de la crème van de (inter)nationale mode- en tijdschriftwereld  bij elkaar om hierop te proosten in het prachtige theater van Tobacco in Amsterdam.

Cosmopolitan 30 jaar

Happy 30 cosmopolitan!

Wij kwamen Heleen, eigenaresse Welikefashion.com, tegen en hebben samen (met een wijntje in ons hand en polaroid-3D bril op) gekeken naar de indrukwekkende 3D-film met de onthulling van de zes verschillende covers. De mascara, fashion en Cosmopolitans vlogen je om de oren. Ook leuk om echt een kijkje achter de scherm te krijgen bij de shoot. De prachtige party dresses zijn ontworpen door Jan Taminiau. Vooral de jurk van Lonneke was stunning! Benieuwd naar het filmpje van de cover-shoot? Je kunt hem hier ook bekijken!

Tijdens de 3D-film kwamen de cover-ladies Victoria Koblenko, Georgina Verbaan, Lonneke Engel en Lieke van Lexmond onverwachts het podium op met allen hun eigen Comsopolitan in de hand. Hoofdredacteur Claudia Straatmans vertelde trots waarom juiste deze vrouwen op de cover sieren in dit XXL feestnummer. Al deze vrouwen hadden vroeger al een cover bij Cosmopolitan en daarom staan zij nu samen met Frederique van der Wal en Sylvie van der Vaart er nogmaals op. De toon was gezet en het feest kon beginnen!

xxl party dresses shopping

Soaked in luxury jurk
WELIKEFASHION.COM
€69,95
French Connection Dress
WELIKEFASHION.COM
€229,95
Noir Serafina Dress
NELLY.COM
€299,95
Pearl Assymetric Long Dress
NELLY.COM
€49,95
Silvian Heach Anjelien jurk
FRESH TOO
€72,95
French Connection Dress
WELIKEFASHION.COM
€239,95
mbyM Balance Best Dress
WEAR FOR LOVE
€89,95
Jane Norman cocktailjurk
ZALANDO
€90,95
One Teaspoon maxi dress
WEAR FOR LOVE
€335,00
Imperial jurk
FRESH TOO
€99,95
Dequin Dress
SUPERTRASH
€119,95
French Connection jurk
FRESH TOO
€161,95

Na zelf nog even Claudia te feliciteren met haar Big Three O door een Fashionchick nagellakset cadeau te geven, was het feest voor ons voorbij. Super dat we erbij mochten zijn. Je kunt hier nog een filmpje zien van de avond zelf. Voor welke cover ga jij? Wij hebben Lonneke Engel mee naar huis genomen.

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Reageer