Repeat Cashmere lanceert E-boutique

Het luxueuze kasjmierhuis Repeat heeft sinds kort de digitale deuren van haar allereerste online shop geopend. Vanaf nu is het dus nog gemakkelijker om jezelf te verwennen met de ultra zachte kleding van Repeat Cashmere! Hmm... Puur genieten!

De webshop van Repeat heeft dezelfde kenmerkende en warme uitstraling als de ‘echte’ Repeat winkels en shop-in-shops. De e-shop is voorzien van rustige kleuren, zoals wit, beige en donkerbruin, waardoor de kasjmierkleding en -accessoires geheel tot hun recht komen.

Momenteel prijkt alleen de collectie van Repeat in de online kledingrekken; maar in de toekomst zullen hier ook de kasjmiercollecties van JoeTaft en DtLM aan worden toegevoegd. De superzachte tops, blazers, vesten en accessoires zijn in verschillende kleuren te bestellen. En dankzij een speciale inzoomfunctie kun je precies zien hoe je potentiële nieuwe aanwinst eruit ziet.

repeat

FASHIONCHICK FAVO'S UIT DE REPEAT SHOP


Vest zonder knopen
EUR 219,95
(Repeat Cashmere)

Vest afgeronde hoeken
EUR 199,95
(Repeat Cashmere)

Heetwater kruik
EUR 59,95
(Repeat Cashmere)

Sjaal
EUR 219,95
(Repeat Cashmere)

Muts
EUR 79,95
(Repeat Cashmere)

Kaars
EUR 29,95
(Repeat Cashmere)

Heb je de cashmere seduction net als Fashionchick.nl niet kunnen weerstaan? Binnen twee tot drie dagen heb je je gloednieuwe item(s) in huis. Duurt dit toch te lang? Kies dan voor de ‘Guaranteed Delivery’, en je cadeau ligt de volgende dag in de brievenbus. Fijn detail: je bestelling wordt prachtig verpakt in een zeer luxe cadeauverpakking. Kortom, een aankoop in de nieuwe e-shop van Repeat is in alle opzichten een ware verwennerij; voor jezelf, of voor een goede vriendin!

Naast virtueel shoppen, kun je op repeatcashmere.com ook prima terecht voor: het laatste nieuws over Repeat, een shoplocator en de nieuwste filmpjes met topmodel en Repeat ambassadrice Doutzen Kroes. Kijk, daar doen we het voor.

XOXO El

Voeg de webshop Repeat Cashmere toe aan jouw favorieten...>

liefs, Ellen Snijder, FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.