REMINDER: Invite: Fashionchick VIP shopnight bij Lily's Closet

REMINDER: Woensdag 27 april aanstaande van 18.00 tot 21.00 uur organiseren we een Fashionchick VIP shopnight bij Lily's Closet. RSVP naar redactie@fashionchick.nl als je wilt komen.
Vanwege het grote succes van onze vorige VIP shopnight en het feit dat onze garderobe hard toe is aan een paar nieuwe zomerjurkjes willen we jullie van harte uitnodigen voor de Fashionchick VIP shopnight bij Lily's Closet.

Lily's Closet is dé webshop als je op zoek bent naar de allermooiste jurkjes, gevonden over de hele wereld en uitgezocht door Lilian Bunders, eigenaresse van de webshop. Sinds kort verkoopt ze ook haar eigen Lily's Closet summer dress. Dit ultieme zomerjurkje is verkrijgbaar in Sky Blue, Fluor Soft, Soft Mint en Ivory, de kleuren voor deze zomer.

Fashionchick VIP shopnight bij Lily's Closet 27 april
Woensdag 27 april kun je onder het genot van een hapje en een drankje, met een heleboel mede-Fashionchicks, al deze jurkjes bekijken, passen en misschien wel kopen. Speciaal voor deze avond krijg je maar liefst 20% Fashionchick-korting op de hele collectie. Let op: Cash only!

RSVP voor 25 april. Voor de eerste 50 Fashionchicks ligt er een leuke goodie klaar. Maar ook als je er niet bij kunt zijn willen we je als een VIP behandelen. Daarom krijg je ook online 20% speciale Fashionchick-korting op al die mooie jurkjes.

Op 27 april krijg je dus tussen 18.00 en 21.00 uur op Lilyscloset.nl 20% Fashionchick-korting op de hele collectie met de kortingscode FCVIP.

LILY'S CLOSET FAVOURITES VAN DE FASHIONCHICK REDACTIE

 julygrey.jpg
July Grey
EUR 44.95
(Lily's Closet)
 olympia.jpg
Olympia
EUR 44.95
(Lily's Closet)
 lcmint.jpg
Lily's closet Mint
EUR 49.95
(Lily's Closet)
 blossempeach.jpg
Blossom Peach
EUR 59.95
(Lily's Closet)
 rhodeslavendel.jpg
Rhodes Lavendel
EUR 49.95
(Lily's Closet)
 felicitybeige.jpg
Felicity Beige
EUR 39.95
(Lily's Closet)
 maddybeige.jpg
Maddy Beige
EUR 44.95
(Lily's Closet)
 lcpinkcopy.jpg
Lily's closet Pink
EUR 49.95
(Lily's Closet)
 feline.jpg
Feline Hot Pink
EUR 59.95
(Lily's Closet)

Zet hem dus in je agenda: 27 april Fashionchick VIP shopnight bij Lily's Closet. Tot dan?!
XOXO de Fashionchick redactie

liefs, Tjitske Smallenbroek, Give a girl the right shoes and she can conquer the world

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.