Winnen

Reageer & win: VIP shoppen bij de opening van Urban Outfitters Utrecht + €150,- shoptegoed

Bo, 21 mei 2016

Reageer & win: VIP shoppen bij de opening van Urban Outfitters Utrecht + €150,- shoptegoed

Binnenkort is Utrecht opnieuw een shopwalhalla rijker; Urban Outfitters zal namelijk voor de tweede keer haar deuren openen in deze stad. Whoehoew! Je scoort hier niet alleen fantastische kleding, ook voor accessoires en de leukste hebbedingetjes kun je hier terecht. 1 Juni is de officiële opening en kun je je modehart ophalen bij de Amerikaanse winkelketen op de Oudegracht 152-156. Maar misschien shop jij er al wat eerder...

Urban Outfitters

It's all about good friends and good shopping

Op dinsdag 31 mei om 17:00 uur sharp wordt de opening namelijk gevierd met een welverdiende launch party en jij bent uitgenodigd! Iedereen is namelijk welkom om te komen dansen op de deuntjes van de DJ onder het genot van een hapje en een drankje terwijl je de nieuwste collecties in de shop bekijkt. Nog leuker zou het natuurlijk zijn om in alle rust meteen de mooiste modeschatten uit de rekken te plukken, toch? Goed nieuws: jij maakt kans om tussen 14:00 en 16:00 uur te shoppen als VIP, wat betekent dat je een privé shoppingssessie houdt en als eerste - samen met een vriendin - de shop mag induiken. Maar hou je vast, want het wordt nóg mooier. Wij gaan namelijk niet alleen iemand verblijden met zo'n VIP shopping spree voor twee, maar je krijgt ook nog eens €150,- shoptegoed voor jezelf én €50,- voor je bestie om direct al je favoriete Urban Outfitters items te kopen. Klinkt goed toch? Dat dacht ik ook!

Reageer & win: VIP shoppen en €150,- shoptegoed bij Urban Outfitters

Wil jij aanwezig zijn tijdens de VIP opening en meteen €150,- shoptegoed spenderen? Laat onder het artikel weten waarom jij moet winnen! Meedoen kan t/m 26 mei.

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 26 mei 2016. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Bo , Whoever said that money can't buy happiness, simply didn't know where to shop.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer