Reageer & Win: €200 shoptegoed & VIP @ Urban Outfitters Amsterdam Store Opening

Advertorial

It's the final coutdown! Nog 10 dagen en dan heeft Amsterdam ein-de-lijk Urban Outfitters in haar straten opgenomen. En wat voor één. Urban Outfitters Amsterdam is dè flagship store van Europa en zou groter en mooier dan ieder ander zijn. Dat de store van Klaverstraat tot Rokin loopt, zegt waarschijnlijk al genoeg. Deze winkel is legendary. Op 17 oktober viert modisch Nederland de opening, maar jij kunt op die dag als VIP nog voor ieder ander aan het shoppen gaan.

Reageer & Win: VIP @ Urban Outfitters Amsterdam OpeningCC: Urban Outfitters

VIP @ Urban Outfitters Amsterdam 

De gebeden zijn dus eindelijk verhoord. Urban Outfitters komt naar Nederland. De Amerikaanse shop heeft al meer dan 200 brand stores wereldwijd, maar neemt op 17 oktober ook onze hoofdstad over. Wil jij op die dag als VIP de ruim 1000 m2 van Urban Outfitters Amsterdam doorspitten? Dan hoef je alleen een reactie achter te laten. De winnares mag samen met een vriendin om 3 uur een uur shoppen in de nieuwe winkel. Met drankjes bij de hand en een persoonlijk style team tot je beschikking. Ook ontvangen jullie allebei €200,- shoptegoed en een Urban Outfitters goodie bag. En onthoud: op 18 oktober gaat de winkel pas voor publiek open. Je bent dus ècht de eerste. Kun jij niet wachten of ben je gewoon een die hard online shopper? Tot en met 22 oktober krijg je met de kortingscode FASHIONCHICK20 20% korting in de webshop van Urban Outfitters.

Reageer en win: €200,- shoptegoed & VIP bij urban outfitters

Wil jij aanwezig zijn tijdens de VIP opening en meteen €200,- shoptegoed spenderen? Laat onder het artikel weten waarom jij moet winnen! Meedoen kan tot 15 oktober.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Ebony 3 jaar geleden

  whuuut !

 • Kristy 3 jaar geleden

  Dankjewel!! @Loes

 • Loes 3 jaar geleden

  Gefeliciteerd Girls!!!

 • Melissa 3 jaar geleden

  Woohoooo @Kristy heeft al gewonnen!! EN IK MAG LEKKER MEE!! Onwijs vet Fashionchick. We zijn écht ontzettend blij. x

 • Manon 3 jaar geleden

  Yeah al die tijd heb ik gewacht tot dat er EINDELIJK een urban outftters in amsterdam kwam Ik ben samen met een vriendin helemaal naar ANTWERPEN afgereist om urban outfitters te bekijken en jaja we waren helemaal verliefd we zijn wel 4!! keer naar binnen geweest omdat we toch nog een keer door alle goodies & kleding moesten spitten.. we zijn uiteraard helemaal weg de alternatieve scene we voelden ons er meteen thuis!!!. Daarom voelen we ons erg aangesproken om dit te winnen ook lijkt het ons super om meer van het styling team te leren. En de inrichting van het gebouw te bekijken

 • Essthelle-Rosé 3 jaar geleden

  Mijn vriendin is binnen kort jarig en dit zal een toffe pre-birthdayy gift voor haar zijn, vooral omdat zij ook ook een urban outfitters shoppers is!!!

 • Daphne 3 jaar geleden

  Omdat ik bijna jarig ben?! :D

 • Daphne 3 jaar geleden

  Omdat ik heel URBAN ben, alleen de OUTFITS nog mis ;)

 • Daphne 3 jaar geleden

  Waahhh zo geweldig! Omdat ik een super shopaholic maar nooit kon losgaan omdat er geen Urban Outfitters was in Nederland... Nu wel!!

 • Samantha 3 jaar geleden

  Oh my!! ik word hier zo gelukkig van. eindelijk een urban outfitters in amsterdam, ik wacht al maanden tot dat hij eindelijk open gaat . ik ben ook helemaal naar antwerpen geweest om hier te kunnen shoppen... ik en een vriendin waren helemaal verlieft op de kleding, indeling van de winkel en vooral de sfeer die de winkel uitstraalt. ik heb geen zielig verhaal, een ziek oma of een arm kind ergens aan de andere kant van de wereld. Maar ik hou wel super veel van mode en ben gek op jullie kleding. ik zou dus ook niks liever willen dan samen met een vriendin deze prijs te winnen.

 • Karlijn 3 jaar geleden

  Ps; ik ben nu eerstejaars student Journalistiek in Tilburg en het lijkt me erg leuk om een stukje te schrijven hierover voor ons blog die we bij moeten houden!

 • Karlijn 3 jaar geleden

  Ik wil graag de urban outfitters als eerste bezoeken omdat het me echt een super winkel lijkt! Ik was zoooooo blij en excited toen ik hoorde dat de winkel eindelijk naar Nederland kwam! Ik ben er nog nooit geweest, maar ik denk dat als de winkel eenmaal geopend is, ik vaak naar amsterdam ga reizen (gratis, lang leven student zijn) voor deze winkel! Ik heb al een paar dingen online gezien die ik graag zou willen hebben, zoals bijvoorbeeld de polaroid camera en met een budget van 200 euro kan ik die makkelijk kopen. Ik zou mijn beste vriendin meenemen die de dag erna haar verjaardag viert, dus dat zou nog eens een extra cadeautje voor haar zijn! Een nieuwe wintergarderobe kan natuurlijk nooit kwaad, wie wil er nou niet fashionable uitzien?!

 • Nikkie 3 jaar geleden

  Ik ben 10 kilo aangekomen en zit weer lekker in mijn vel en met mn minimum inkomen kan ik hulp bij een nieuwe wintergarderobe zeker gebruiken!

 • Tamara 3 jaar geleden

  Waarom moet ik winnen.. Dit is mijn examenjaar VWO en het is heel hard werken! Hierdoor is weinig tijd om leukd dingen te doen en dit lijkt me echt geweldig!! Ik hoop zo dat ik win!! waaauww

 • Annewil 3 jaar geleden

  Ik moet winnen omdat het regent

 • roos 3 jaar geleden

  200 euro ik heb ze niet..tot mijn verdriet. Dus ik zou ze heel graag willen winnen!! En dank u wel zeggen bij het innen!!

 • Dees 3 jaar geleden

  Ik wil winnen omdat ik dit een super vet merk vind en ik kan wel wat nieuwe winter items gebruiken

 • Withly 3 jaar geleden

  Waarom ik dit moet winnen!! SIMPEL ik vertrek 2 november naar suriname voor 3maandjes stage en Natuurlijk moet ik me koffer vullen met een paar Super outfits En morgen is mijn zus jarig HOE GAAF zou dit zijn als verjaardags kado DAAROM MOET IK WINNEN DUS hihih x succes dames ! may the best urban outfitter WIN !

 • Mandy 3 jaar geleden

  Dit is een coole prijs zeg! Ik zag het net pas op Facebook voorbij komen, maar ik heb nog net even om een klein kansje te wagen! Urban Outfitters is mijn lievelingswinkel geworden toen ik er vorig jaar januari voor het eerst was met mijn vriend. De allereerste winkel waar ik URENLANG met mijn vriend kon doorbrengen, ideaal! Er zijn namelijk zoveel leuke en verschillende spullen te verkrijgen, de gadgets zijn gaaf maar de kleding misschien nog leuker. Ik wil deze prijs graag winnen omdat ik sinds september ben begonnen aan mijn master aan de UVA en ik dat heel moeilijk vind en wel een pauze kan gebruiken! Ik ben ook al een aantal keer langs de Urban Outfitters gelopen om te zien hoe ver te verbouwing was haha! Ik hoop dat je in plaats van je vriendin ook je vriend mee mag nemen, want dit is echt zijn soort winkel en ik zou hem hier heel erg mee verrassen. Veel liefs! Mandy

 • regina 3 jaar geleden

  Whowwww dat is toch een droom... Als eerste samen met een vriendin met een style team tot je beschikking en ook nog eens 200 euro shoptegoed en een goodiebag mogen shoppen in Urban outfitters! Hoe vaak maak je zoiets mee?! Nooit toch! Alleen voor de ervaring zou ik al willen en dan is de kleding een vette extra. Ik zeg... Ja ik wil!!

 • Shari 3 jaar geleden

  Nou hoef ik nooit meer online te bestellen!!!!! Ik was al blij toen ik hoorde dat UO open ging in Nederland, maar nu ik van deze prijs hoor word ik nóg gelukkiger! Kijk, €200,- shoptegoed is natuurlijk onwijs leuk, maar als VIP naar de opening?!!! MI GADO!!!! Droom van elke fashionaddict!!!! ME LIKEY!!!!

 • Frédérique 3 jaar geleden

  Omdat ik zo aan nieuwe outfit toe ben!! Na m'n verbroken relatie ben ik helemaal blut omdat ik al mijn geld aan een woning, interieur, etc heb moeten uitgeven! Ook aan een nieuwe kledingkast, die nauwelijks gevuld is... Ik ben toe aan een nieuwe stap in de toekomst en zou samen met Urban Outfitters hun eerste stap/openingsdag met mijn eerste stap van m'n nieuwe leven delen met nieuwe urban outfits!!

 • Abi 3 jaar geleden

  Can't freaking wait! wil zo graag kans maken op deze geweldige prijs! XOXO

 • Xenia 3 jaar geleden

  Op youtube zie ik altijd van die amerikaanse meisjes die van die superleuke shoplogs maken. Ik keek dan altijd mijn ogen uit, want voorheen was het namelijk zo dat een heleboel merken hier niet te koop waren. Nu komen er gelukkig steeds meer merken naar Nederland!!! Ben daarom ZOOOO blij dat Urban Outfitters nu ook in Nederland is!! De komende tijd heb ik heel veel verjaardagen en dus heb ik ook wat nieuwe outfits nodig! as zaterdag heb ik de verjaardag van mijn beste vriendin, 9 november wordt mijn nichtje alweer 3 jaar, 10 november is mijn nicht (de moeder van mijn nichtje) jarig en als klap op de vuurpijl is op 18 november mijn moeder jarig! Wat ook wel heel speciaal is, is dat het op 18 oktober alweer 4 jaar geleden is, dat mijn lieve oma is overleden... mijn oma was een soort tweede moeder voor mij en ging vaak met haar winkelen. Ze was heel gul en vond het leuker om wat te geven dan te krijgen. Ik vind het wel toepasselijk dat op 18 oktober de Urban Outfitters wordt geopend! :-)

 • Anne 3 jaar geleden

  omdat ik geen zielig of lang verhaal heb maar god wat zou ik die graag willen hebben om eindelijk dingen te kunnen kopen waar ik nooit geld voor heb