Reageer & Win: 4 x I Love Health boek

Houd je er een healthy lifestyle op na maar kun je wel wat sport- of recept inspiratie gebruiken? Of heb je voornemens om het nieuwe jaar gezond van start te gaan? Dan hebben we goed nieuws voor je! Niemand minder dan health blogger Daisy Oppelaar van I Love Health heeft namelijk een superleuk lifestyle boek, met de toepasselijke titel 'I Love Health' uitgebracht. Behalve zo'n 50 recepten en heel veel handige health tips, vind je in het boek ook top 10 lijstjes om gezonder te leven, sporttips en trainingsschema's met foto's en uitleg. Kortom: alles wat je nodig hebt om aan een gezonde levensstijl te werken!

Daisy

Doe mee & win!

En het allermooiste van alles: jij kunt nu het 'I Love Health' boek winnen om van 2016 je allergezondste jaar ooit te maken. Bedenk maar alvast hoe strak jij straks de zomer tegemoet gaat! En meedoen is hartstikke simpel! Om kans te maken op deze geweldige prijs hoef je je namelijk alleen maar een reactie achter te laten onder dit bericht en ons laten weten waarom juist jij kans moet maken. Zo simpel kan het zijn. Heel veel succes!

Kun je niet wachten en wil je het boek alvast bestellen? Dat kan natuurlijk ook!

Gefeliciteerd Leonie, Diana, Hilde en Hanneke! Op een strak en gezond 2016!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt tot 11 december 2015. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Anne 

Anne 

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • joyce 1 jaar geleden

  voor 2016 wil ik meer afwisseling nog in mijn sportprestaties maar ook in wat ik ga klaarmaken nu volg ik de blog van i love health en vind dat altijd echt super leuk hoe te gek zou het zijn als ik dan haar boek win.. ik zeg win win !!

 • Louise 1 jaar geleden

  Ik ben al een lange tijd bezig met gezondheid en sporten, maar voeding is altijd een dingetje. Zo'n mooi boek kan daar goed bij helpen!

 • Merel 1 jaar geleden

  Super leuk!!!

 • Anke 1 jaar geleden

  Heel leuk! Zou m graag winnen om nu echt eens gezond te gaan doen!

 • Miranda 1 jaar geleden

  Gaaf! we krijgen een nieuwe keuken en ik zoek nog mooie kookboeken waar ik mee kan pronken!

 • Maartje 1 jaar geleden

  Waauuw, ik heb al meerdere malen op het punt gestaan hem te halen! Ik heb mijn eigen gezondheidspagina waar ik ook veel gezonde recepten op plaats, kan hem dus goed gebruiken!!

 • Maartje 1 jaar geleden

  Waauuw, ik heb al meerdere malen op het punt gestaan hem te halen! Ik heb mijn eigen gezondheidspagina waar ik ook veel gezonde recepten op plaats, kan hem dus goed gebruiken!!

 • Joyce 1 jaar geleden

  Lijkt me heerlijk om dit boek te winnen!

 • Anke 1 jaar geleden

  Yeahhh heel graag! Om het jaar 2016 gezond te beginnen :-)

 • Marleen 1 jaar geleden

  Aan mijn liefde voor frikandellen, pizza en vooral pasta met véél kaas moet een klein eind komen. De zoektocht naar gezonde en vooral lekkere recepten is begonnen en ik hoop dat ik dat kan vinden in dit boek. I hope so!

 • Leonie 1 jaar geleden

  Het 'I love health' boek past perfect bij mijn situatie! > Sinds 5 maanden mama en inmiddels alweer een eind op weg qua conditie. In combinatie met werken schiet het bedenken van nieuwe verantwoorde maaltijden er wel wat bij in... Dus - naast hip blijven via Fashionchick ;-) - zijn tips en lijstjes met betrekking tot voeding en sport zéér welkom, om zo een fitte mama te blijven. Dan durf ik komende zomer weer in bikini!

 • Femke 1 jaar geleden

  Omdat ik wel een healthboost kan gebruiken na de maand Decemer! ;-)

 • amber 1 jaar geleden

  Omdat ik de afgelopen 3 jaar ziekte van Pfeiffer heb gehad. Daardoor was ik te moe om te sporten. In het nieuwe jaar wil ik daar weer mee beginnen en Het I love health boek zou daar heel goed bij helpen. En ik vind het ook super leuk om te koken. Zou echt super leuk zijn als ik het boek zou winnen.

 • Diana 1 jaar geleden

  Zodat ik goed het nieuwe jaar kan beginnen en op en top bewust bezig kan zijn met eten! Zeker een goede start voor mijn voornemen voor komend jaar!

 • Judy 1 jaar geleden

  Een goed begin voor het nieuwe jaar! Ik ben al erg bewust bezig met gezond eten, de combinatie met sporten mag nog veel meer. Ik doe graag inspiratie op uit het i love health boek! op naar een gezond en fit 2016!!!

 • Marloes 1 jaar geleden

  Oeh, dit zou onwijs tof zijn als wij dit winnen! M'n vriend en ik wonen samen en we eten vaak ongezond. We willen nu samen sporten en gezond eten! Hij om aan te komen en ik om af te vallen. Gezien ik vegetariër ben en hij een vleeseter is, is het lastig om te koken wat we beiden lekker vinden en gezond is, zonder honderden euro's kwijt te zijn aan te veel boodschappen. Hopelijk winnen we zodat we samen kunnen koken en sporten!

 • Sanne 1 jaar geleden

  Oh wat een superprijs zou dat zijn! Ik ben een jaar lang heel intensief aan het sporten geweest, maar sinds oktober heb ik het zo druk dat het er bij in is geschoten. Ik zou heel graag weer het gezonde leven op willen pakken en misschien is dit dan het duwtje in de rug!

 • Jaimy 1 jaar geleden

  Leuk!! Hard op zoek naar nog meer gezonde recepten :)

 • Sophie 1 jaar geleden

  Mijn zus is sinds een tijdje aan het afvallen en dat gaat echt super goed! Lekker en gezond eten is nog wel eens een lastige combinatie en ik weet zeker dat ze dit boek heel leuk zou vinden!

 • Sanne 1 jaar geleden

  Omdat ik net ben begonnen met sporten en graag ook een paar kilootjes kwijt wil om wat fitter en gezonder te worden. Dit boek zou mij goed kunnen helpen naar een gezonder leven.

 • Esther 1 jaar geleden

  Mijn vriend en ik houden van lekker en gezond eten, helaas helpen de feestdagen niet echt mee want de pondjes vliegen er dus snel aan met al dat lekkere eten. En dat terwijl ik dit jaar net 10 kilo was afgevallen! Ik wil dus graag gezond bezig blijven, maar het vinden van inspiratie/variatie is soms lastig. Zelf ben ik deeltijd student en werk ik daarnaast ook gewoon. Het vinden van balans tussen werk/studie en gezonde levenstijl gaat vast stukken makkelijker met dit geweldige boek!!

 • Claire 1 jaar geleden

  Het zou mij goed van pas komen, aangezien ik ga beginnen aan BBG2 van Kayla Itsines. Wat leuke recepten en extra sport inspiratie zou erg leuk en handig zijn. (:

 • Nelly 1 jaar geleden

  Ik kan zeker wel wat sportinspiratie gebruiken.

 • Joyce 1 jaar geleden

  Wat een leuke actie! Ik ben sinds 1 week begonnen met het schema van Kayla Itsines en het is echt zwaar! Een beetje ondersteuning in de vorm van dit boek zou awesome zijn!

 • Savine 1 jaar geleden

  Zodat ik ook eens een keer iets vast kan houden, naast alle tijd die ik online besteed aan haar blog! Vooral de recepten ben ik fan van :D!