Reageer & win: 4 Kris Kross party tickets & goodies

Ben jij een beetje op de hoogte van de "hip & happening things" in Amsterdam? Of heb je de knappe mannen van het Kris Kross dj-team toevallig deze zomer ergens op een festival kunnen bewonderen? Dan zullen hun feestjes je zeker niet zijn ontgaan! Voor degenen die geen idee hebben wat dit soort avonden inhouden.. Be prepared. Want deze leuke party's, waarop de één na de andere gouwe ouwe hit wordt gedraaid, staan bekend om hun uitbundige sferen en een publiek vol hippe en knappe Amsterdammers. Daar kun jij bij zijn!

kris kross

Kris Kross X Fashionchick = sold out

Dit feestje wordt niet zomaar gegeven, de mannen van Kris Kross releasen die avond hun eerste eigen clip, gestyled door Amanda en mij! Het werd een shoot vol muziek, camera's, prachtige modellen, make up, champagne, verentooien, sexy hotpants, swingende boys en tokkende kippen. Ben je nieuwsgierig? Bekijk dan alvast de making of video die ze hebben gemaakt! Tijdens het Kris Kross x Fashionchick feest op 22 november 2014 showen we het resultaat aan het publiek. Over het nummer mogen we natuurlijk nog niet veel verklappen, maar geloof ons, dit wordt een werelds hitje van eigen bodem. En de kleding uit de clip kun je na de release, bij ons op Fashionchick shoppen! 

kriskorss winpakket

Reageer & Win: 4 VIP kaarten voor de kris Kross release party & goodies

Het nu al legendarische feest is al helemaal uitverkocht. Maar geen zorgen, het is nog niet te laat. De kans bestaat dat jij straks op 22 november, samen met 3 vriendinnen aanwezig kan zijn! Laat ons hieronder weten waarom jij de perfecte party girl bent en win 4 VIP kaarten voor jou en je vriendinnen. Plus een goodiebag bestaande uit een Kris Kross baseball jack, sweater & t-shirt. Plus een fles champagne EN Fashionchick goodies. Vanaf 23 november is hun eerst EP "From Z To A" te beluisteren op Itunes. 

Deze actie loopt t/m 9 november 2014.

liefs, Mette de Vries

Mette de Vries rocknruche.com

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Raquel 2 jaar geleden

  Na een drukke werkweek doe ik standaard een dansje in het weekend, dus de stempel 'perfecty party girl' is wel op mij van toepassing. Nu hoor ik echt van iedereen dat dit hét feestje to be is de 22e... En laat ik nu net die dag jarig zijn; er lijkt mij geen betere manier om mijn 26e levensjaar knallend in te luiden dan op Kris Kross!

 • Eva 2 jaar geleden

  Deze kans om kaarten voor dit leuke feestje te winnen zou ik heel erg graag aan willen grijpen om mijn lieve vriendinnetjes in het zonnetje te zetten die zo fantastisch supportive zijn geweest toen ik ze de afgelopen paar weken meer dan nodig had om mijn liefdesverdriet te verwerken. Dankzij hun heb ik weer meer dan zin om met de voetjes van de vloer te gaan op de heerlijk fijne hitjes van Kris Kross! Ik ben ze zodanig dankbaar dat ik al kaartjes had 'gekocht' voor deze party via Martkplaats, maar daar ben ik helaas opgelicht > wel betaald maar niks gekregen en 0 op het rekest...(i know, misschien niet heel slim, maar ik wil dus echt zo graag!!!) Beter dan ze te verwennen met een VIP Pakket voor Kris Kross kan toch niet lijkt me?! ODE aan de echte vriendinnetjes!!

 • Irena 2 jaar geleden

  Wat ontzettend vet! Hiervoor trek ik mijn fashionable zebra geprinte jas voor uit de kast! :)

 • Amber 2 jaar geleden

  Ahh hier wilden wij zo graag bij zijn maar waren te laat! Ik woon zelf in het noorden van het land en mijn beste vriendinnen wonen in Apeldoorn, den haag en Zaandam. Dit is de perfecte kans om weer ouderwets gezellig samen te komen en van muziek te genieten!!

 • Shima 2 jaar geleden

  Gouwe ouwe hits?! Dat klinkt als hele goede(!) muziek in de oren! Dat betekent: we kriskrossen die voetjes van de vloer. Erg leuke actie, mooie prijs. Het zou leuk zijn als ik en mijn meisjes, oftewel dansfanaten hier een graatje van mogen meepikken. We zien elkaar de laatste tijd wat weinig, dus dubbel zo veel pret! Xoooooooo!

 • Jasmijn 2 jaar geleden

  Mijn vriendin is in groep 5 naar een andere stad verhuist. Sindsdien moet ik minimaal een half uur reizen om bij haar te komen. Toch hebben we nog steeds contact en zijn we altijd beste vriendinnen gebleven. We zien elkaar helaas maar 2 of 3 keer per jaar omdat vakanties en school door elkaar lopen. Ik zou haar hier heel graag mee willen verassen, omdat ik na alle jaren die we ver weg van elkaar wonen, nog steeds van haar houd. Hopen dan maar! X

 • Lucinda 2 jaar geleden

  Mijn vriendinnen en ik zien elkaar erg weinig door studie en werk. Ik hoop daarom deze kaarten te mogen winnen en weer als van ouds een keer lekker te kunnen dansen met mijn vriendinnen! Dancing like we used to do

 • Monique 2 jaar geleden

  Nou zo'n uitverkochte feest gaat toch zekerrrrrrrrr een succes worden! Ik was echt NET te laat (die dag nog) met kaartjes kopen. Hopelijk kan ik via Fashionchick nog die kaartjes winnen OH PLEASEEEE ITS GONNA BE A FUN NIGHT. DANCING ALL NIGHT LONG!! OH YEAHHHH!! :D Lekker dansen op ouwe tracks enzo lekker mee blerren gekke dansjes op de vloer! #wilditfeestnietmissen!

 • Annick 2 jaar geleden

  Ik ben 23 november jarig en was eigenlijk niet van plan expliciet m'n verjaardag te vieren, maar...... het lijkt mij superleuk om met drie vriendinnetjes voor m'n verjaardag naar dit feestje te gaan!

 • Nicole 2 jaar geleden

  Mijn beste vriendinnetje gaat eind november op Wereldreis voor een jaar en dit zou het perfecte afscheid's feestje zijn. Mooie herinnering voor haar en ons! We zullen haar heel erg missen namelijk!

 • Diah 2 jaar geleden

  Kris Kross will make you jump jump and dance and flirt and sing and have fun and sets you free. Met deze komende frissere en koudere dagen kunnen we ons lekker warm dansen bij deze super release en er een feestje van maken. Met de Fashionchick goodies & champagne kan het alleen maar beter worden! Fingers crossed!

 • Danielle 2 jaar geleden

  Omdat het een super leuk feestje gaat worden! Om nog niet eens te spreken over de leuke extra's! Fashionchick goodies, de Kris Kross items en champagne! Geweldig om te winnen! Hopelijk heb ik een gelukje en maak ik mn vriendinnen blij met een geweldig uitje!

 • Angelique 2 jaar geleden

  Heb wel zin in een Kris kross feestje met friends & bubbels xx

 • Saskia 2 jaar geleden

  Liefdesverdriet wegdansen met vriendinnen! I woud love to ‚ô°

 • Laura 2 jaar geleden

  Heee Fashionchick! Ik heb gelijk gereageerd toen ik het las, want dit is een te gek feest! Kris Kross I love it! Stappen met mijn beste vriendinnen is altijd geweldig dus heb er nu al zin in:) De muziek en de mensen zijn super flex, maar helaas was het uitverkocht. Maar daarom ben ik super blij met deze actie! We gaan helemaal knallen op het feest en natuurlijke de Hotties van de Kris Kross DJ-team spotten. Ik ben de perfecte PARTY GIRL, so I can't wait! -XXX- The Party Girl Lauraaa

 • Millie 2 jaar geleden

  Kris Kross is by far mijn lievelingsfeestje! De muziek is top, de sfeer en de mensen (ben er een keer eerder geweest). Op 4 november heb ik mijn laatste tentamen, wat ik natuurlijk meteen ga vieren, maar het beste kun je dat vieren op Kris Kross! Helaas ben ik niet de snelste met het kopen van kaartjes en wacht ik altijd tot het laatste moment, wat er dit keer voor zorgde dat het uitverkocht was. Dit pakket zou dus superrrrrrrrr chill zijn!