Winnen

Reageer & win: 2 kaarten voor het NSMBL Festival 2015

Fay, 06 oktober 2015

Reageer & win: 2 kaarten voor het NSMBL Festival 2015

Alles wat een vrouwenhart begeert in twee dagen. Dat klinkt als een droom die uit komt. Twee dagen lang shoppen, beauty, food en heel veel champagne. We hebben het natuurlijk over het NSBML Festival dat op 10 en 11 oktober plaatsvindt in de Westergas Fabriek in Amsterdam!

Anna NSMBL Festival

Une Fête Parisienne

Feest als een echte Parisienne en geniet van alle fashion -en beauty aanbiedingen. Zo kun je gratis je nagels laten doen, je buikje vol eten bij de verschillende foodstands of jezelf laten vereeuwigen in een illustratie door Franse straatartiesten. En vergeet niet op de foto te gaan in de speciale Franse photobooths. Natuurlijk zijn er ook genoeg prijzen te winnen waardoor je zeker niet met lege handen naar huis gaat! 

Reageer & Win

Dit klinkt goed hè? Gelukkig maar, want NSMBL geeft kaartjes weg voor jou en een vriendin. Een lekker dagje weg en oh, had ik al de live guytalk genoemd? Man candy! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie onder aan het artikel achter laten en ons vertellen waarom jij moet winnen. Liever zeker van je zaak? Voor €19,50 heb je een kaartje en ben je er sowieso bij. Zien we je daar?

Meedoen kan tot en met 9 oktober. 

Koop kaarten voor het NSMBL festival

liefs, Fay , I could give up shopping, but i'm not a quitter!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer