Reageer & win: €150 shopping money + winkel opening van Urban Outfitters Rotterdam

Nog een paar dagen aftellen en dan zijn we eindelijk in het bezit van een tweede Urban Outiftters. Deze fantastische winkel vol mode, accessoires en té leuke hebbedingetjes zal haar deuren openen in wereldstad Rotterdam! Vanaf drie september kun jij jouw hartje ophalen in deze legendary winkel aan de Lijnbaan.

Urban outfitters Rotterdam

VIP @ Urban Outfitters Rotterdam


Op 3 september viert modish Nederland de opening en jij kunt op die dag als VIP als allereerste aan het shoppen slaan, namelijk tussen 14.00 en 16.00 uur. Je maakt namelijk kans op een privé shoppingssessie onder het genot van een hapje en drankje. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Want shoppen, dat doe je met vriendinnen! Win €150,- euro shoppingmoney voor jezelf en nog een €50,- voor een vriendin. Sounds amazing right?

Reageer en win: €150,- shoptegoed & VIP bij Urban Outfitters

Wil jij aanwezig zijn tijdens de VIP opening en meteen €150,- shoptegoed spenderen? Laat onder het artikel weten waarom jij moet winnen! Meedoen kan tot 1 september.

Gefeliciteerd Tamara, happy shopping!  Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt tot 1 september 2015. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Fay 

Fay  I could give up shopping, but i'm not a quitter!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Suzanne 1 jaar geleden

  Ik wil graag winnen omdat de urban outfitters mijn favoriete kledingwinkel is en eindelijk naar ROTTERDAM KOMT IK BEN ZO BLIJ!!!!! Alleen het is altijd zo duur maar door jullie winactie zo ik er supergoed kunnen shoppen. Ik ben ook nog eens vrij tijdens de opening donderdag ik droom al zo lang van een urban outfitters in Rotterdam en eindelijk komt mijn droom uit. En yes iTS sound amezing ik ben zo blij hieper en enthousiast over deze winactie het is echt de beste ooit ik hou van jullie!

 • Minahil 1 jaar geleden

  Differenst style, need different measures. Urban Outfitters is zo een winkel die different en fashionable tegelijk is en dit past precies bij mijn kledingstyle. I would love to win !!

 • Bieke 1 jaar geleden

  Ik zou heel erg graag willen winnen omdat ik in Londen en Amsterdam naar de Urban outfitters ben geweest en die helemaal geweldig vond en omdat ik nu echt al een jaar zeg dat er een Urban Outfitters in Rotterdam moet komen. Ze hebben zoveel keuze en mooie kleding die niet iedereen heeft, en dat vind ik het unieke van deze winkel! P.s. Ik heb stiekem al naar binnengegluurd of ze leuke outfits voor mij hebben. Super leuke winactie!

 • Avelon 1 jaar geleden

  Omdat ik dan mijn lieve vriendin weer kan opzoeken die net verhuist is naar Rotterdam! En we dan ook nog eens samen kunnen hipstershoppen. Wat wil je nog meer?

 • Merel 1 jaar geleden

  Ik ben al heel lang fan van deze winkel, ik was al helemaal happy toen die in Amsterdam opende en nu komt er gewoon nog eentje in Nederland!! Zoveel unieke kleding, gave accessoires en hebbedingen, lijkt me geweldig om n bij de opening te zijn n ook nog eens met 50 een privshopsessie te krijgen!!

 • Jayley 1 jaar geleden

  Ik wil winnen omdat de Urban Outfitters eindelijk naar mijn stad komt. Ik ben shopverslaafd maar heb niet altijd genoeg geld om te kopen wat ik graag zou willen hebben. Ook ben ik niet heel goed in sparen dus het zou heel erg mooi zijn als ik dit bedrag zou winnen. Natuurlijk zou ik er ook iets extra's van kopen voor mijn zussen

 • Clementine 1 jaar geleden

  kleding shoppen om goed voor de dag te komen bij mijn nieuwe baan

 • Mara 1 jaar geleden

  Nooit meer naar 020 voor deze fantastische winkel!!! Gewoon lekker in mijn eigen 010!! Ik kan haast niet blijer worden, maaaaaar deze win actie zal mijn geluk zeker wel verdubbelen! Ik weet nu al waar ik elke week wel even binnen ga lopen, yeahhhhhhhh!

 • janneke 1 jaar geleden

  H E E R L I J K E E N M I D D A G S H O P P E N E N A L H E L E M A A L I N D E Z E S U P E R W I N K E L ! Z O U H E T O O K E R G G O E D K U N N E N G E B R U I K E N N O U D E W I N T E R I N O P K O M S T I S . . O F E E N L E U K C A D E A U V O O R M I J N M O E D E R W A N T D A T H E E F T Z E W E L V E R D I E N D !

 • Jonne 1 jaar geleden

  Ik zie de nieuwe outfit al bijna hangen ! Super toffe actie, wie weet laat een vriendin van mij dan mijn kleding hangen als ze die 50 euro shoptegoed zelf goed kan gebruiken. Deze outfits worden zeker goed geshowd tijdens leuke feessies. Alvast bedankt voor deze leuke kans!

 • Begum 1 jaar geleden

  Ik zou graag willen winnen om deze zomer mooi af te sluiten en met een schone lei, dus o.a. nieuwe kleding/boeken/schilderijen of alle andere leuke dingen die ze bij UOF altijd hebben aan het nieuwe studentenjaar willen beginnen! De kans om je vriendin hier ook leuk bij te mogen verwennen is ook heeel fijn!

 • Laurine 1 jaar geleden

  Vorige winter heb ik bij de UO in Amsterdam mijn lievelingslaarsjes gekocht! Helaas heb ik ze nu zoveel gedragen dat mijn plateau boots nu amper nog een plateau hebben... Tijd voor vervanging dus, die 150,- kan ik goed gebruiken!

 • Fleur 1 jaar geleden

  Wat gaaf ! En ik vind het echt een geweldige winkele :D

 • Eline 1 jaar geleden

  Ik wil winnen omdat urban outfitters mijn favoriete winkel is.

 • Lauren 1 jaar geleden

  En ik heb nog nooit (ja ernstig he) geshopt in Rotterdam, dus dat staat zeker nog op mijn to-do list. Jullie zouden me hier super blij mee maken! En mijn vriendin zal het vast en zeker ook kunnen waarderen, haha

 • Lauren 1 jaar geleden

  Wat een leuke actie! En wat is er nou leuker dan een middagje shoppen met je vriendin? En al helemaal te gek natuurlijk als je bij de VIP opening bent van een superleuke winkel! Helaas hang ik meestal met pijn in mn hart alles terug wat ik heb verzameld bij Urban Outfitters, omdat ik het vaak net ietsje te duur vind. Maar met een shoptegoed van 150 euro is dat natuurlijk geen probleem! En mijn vriendin en ik zijn er unaniemover eens dat we nieuwe winterkleding nodig hebben! This would be perfect

 • Britt 1 jaar geleden

  Omdat ik al jaren fan ben van Urban Outfitters maar nooit wat mocht kopen van mijn ouders omdat het dan verzonden moest worden vanuit Amerika. En mijn vriendin in binnenkort jarig dus die 50 euro zou een super tof cadeautje voor haar zijn!

 • Laura 1 jaar geleden

  Omdat ik 3 september jarig ben, zou een super leuk cadeautje zijn. :) Dan zou ik mijn tweelingzus meenemen die 2 september jarig is! Bij Urban Outfitters slagen we altijd. Een van onze favo winkels!

 • Femke 1 jaar geleden

  In de winkels van de Urban Outfitters weet ik altijd het juiste outfitje te vinden voor de leukste feestjes en de beste dates met mijn vriendinnen. In de Urban Outfitters kijk ik altijd mijn ogen uit en waan ik mezelf in alle verschilende topmerken!

 • Felicia 1 jaar geleden

  Kan je verliefd zijn op een winkel? Telkens als ik bij Urban Outfitters binnenloop word ik weer helemaal genspireerd en vrolijk. Alles is er zo origineel, de kleding is moooi en ik ben ook helemaal fan van de boekenafdeling.

 • Anita 1 jaar geleden

  Voor mijn dochter Anouk zodat ze super mooi gekleed naar haar 1e baan (de Doelen Rotterdam) kan gaan!!

 • Fleur 1 jaar geleden

  'Als je een beetje wilt winkelen is het geen probleem, dan ga ik er heen en ik kom niet alleen, want ik ga naar Urban & Outfitters, Urban & Outfitters' :D

 • Myrna 1 jaar geleden

  Ik begin dit jaar als student en donderdag is meteen mijn eerste vrije dag. Deze zou ik natuurlijk wel willen benutten aan gezellig winkelen bij een van mijn lievelingswinkels. Ook zou die 150 euro heel goed van pas komen als arme student ;) Ik zou dit super gezellig vinden om te doen met een goede vriendin van mij en er meteen een dagje uit van maken. Dus wij gaan duimen!

 • Marjolein 1 jaar geleden

  Wauw, helemaal te gek dit! Mijn zusje woont in Rotterdam en ik in Limburg.. We zien elkaar heel erg weinig en zijn naast lieve zussen ook goede vriendinnen van elkaar. Zij woont op kamers en heeft weinig geld voor een goede shopsessie. Ik ben oud-student, werkzoekende en moet mijn studieschuld terug betalen... Dus wat shoppingmoney in deze te gekke winkel kunnen wij heel goed gebruiken!

 • Marlies 1 jaar geleden

  de kans van mijn leven om zoiets unieks te kunnen beleven