Reageer en win: Daniel Wellington horloge voor jou en je lief

We kunnen het niet langer inhouden. We zijn tot over onze oren verliefd! Zijn naam is Daniel. En hij is zo'n ontzettende gentleman; zelfverzekerd, elegant en klassiek. Iedere dag van de week is hij even leuk en ik kan hem meenemen naar iedere gelegenheid. We zijn bang dat dit niet zomaar een vluchtige crush is, maar een liefde voor het leven. Daniel Wellington; een horloge om van te houden. Kans maken op een echte Daniel Wellington voor jou en je lief t.w.v. €159,- van Ten Thirty Five? Reageer dan nu onder dit artikel en laat weten waarom jij en je lover kans moeten maken op een set Daniel Wellington horloges. 

daniel

Oh Daniel...

Het verhaal achter onze liefde Daniel Wellington begint met een reis aan de andere kant van de wereld, waar Filip Tysander, de oprichter van het merk, een intrigerende man van de Britse eilanden ontmoet. Deze ware gentleman had een klassieke stijl en droeg zijn Rolex-horloges met oude NATO bandjes. Tysander was zo onder de indruk van deze man dat hij besloot om zijn stijl te verwerken in een horlogecollectie. Zijn naam? Daniel Wellington natuurlijk. Fijne man, die Daniel! 

Reageer & win

Kans maken op een echte Daniel Wellington voor jou en je lief t.w.v. €159,-? Reageer dan nu onder dit artikel en laat weten waarom jij en je lover kans moeten maken op een set Daniel Wellington horloges. 

Meer Daniel Wellington horloges vind je in de Fashion Finder! 

De actie is afgelopen. Sandra, gefeliciteerd! Jij en jou lover ontvangen beide een Daniel Wellington horloge!
Op deze winactie zijn de 
algemene voorwaarden van toepassing. 

liefs, Anne 

Anne 

Shop meer van

Horloges

Reageer

  Log in om te reageren
 • Aleyna 302 dagen geleden

  Het zou fantasich zijn om die horloge ook te krijgen en om te kunnen doen omdat er zo een prachtige verhaal er achter zit heel lief

 • Marloes 2 jaar geleden

  Omdat liefde de tijd doet vergeten..

 • Noa 2 jaar geleden

  Omdat het echt super leuk en schattig zou zijn als we 'hetzelfde' horloge zouden hebben

 • Hester 2 jaar geleden

  Mijn lief en ik zijn allebei hardwerkende studenten. Door dit horloge te winnen kunnen wij goed in de gaten houden wanneer wij ons diploma krijgen

 • Hester 2 jaar geleden

  Mijn lief en ik zijn allebei hardwerkende studenten. Door dit horloge te winnen kunnen wij goed in de gaten houden wanneer wij ons diploma krijgen!

 • Marjan 2 jaar geleden

  Dit horloge is voor mijn vader! Pap is afgelopen maand getrouwd en wilde geen kado alleen mijn aanwezigheid. Onze band is niet altijd even sterk geweest maar hoe tof is 't om als vader en dochter het zelfde horloge te dragen :)

 • Zoë 2 jaar geleden

  Mijn vriend en ik vinden dit allebei een super mooi horloge, en het zou natuurlijk super leuk zijn om dan samen onze smaak te matchen en ze samen tegelijk te dragen in het openbaar :).

 • Jonne 2 jaar geleden

  Mijn lover vindt dit (net als mij) een prachtig horloge, hij wil hem zo graag en zo had ik het idee om dit horloge voor zijn verjaardag te kopen. Maar aangezien we allebei maar arme studentjes zijn zou dit een leuke uitweg zijn om ze samen te dragen.

 • Sandra 2 jaar geleden

  De Daniel Wellington horloges zijn timeless en zo ook de liefde, want mijn lover en ik zijn bijna 20 jaar getrouwd. Dit is waarom ik vind dat wij een set moeten winnen Daniel Wellington hoort bij ons om onze polsen heen.

 • Hester 2 jaar geleden

  Mijn lief en ik zijn allebei hardwerkende en arme studenten. Door dit horloge te winnen kunnen we de tijd goed ik de gaten houden wanneer wij ons diploma krijgen!

 • Anne 2 jaar geleden

  Dit zou nu echt super goed van pas komen. Mijn vriend en ik vinden het helemaal niet fijn als we allebei een bordeaux rood shirtje dragen, of iets dragen qua kleding wat matcht. Laatst hadden we het erover dat het er wel leuk uit zou zien als we een sieraad of horloge hebben dat matcht. Hij neemt me dit weekend mee naar Groningen omdat we bijna 2.5 jaar samen zijn, en hem later kunnen verrassen met een super mooi horloge dat matcht bij de mijne lijkt me echt heel erg leuk!

 • Mark 2 jaar geleden

  Allereerst: Wat een prachtig en heerlijk klassiek design. En dat is zeker iets wat bij ons past. Niet old fashioned maar lekker bij de tijd. :-)

 • Kim 2 jaar geleden

  Omdat we allebei nog geen horloge hebben en we vinden deze allebei mooi :-)

 • Naomi 2 jaar geleden

  We hebben het allebei erg druk met werken en studeren en alles wat daarbij komt kijken. We moeten dus een manier vinden om tijd voor elkaar te vinden en ik hoop dat het winnen van de horloges een goed middel is.

 • Kim 2 jaar geleden

  Mijn vriend en ik zijn nu al 2,5 jaar samen ondanks we een lange afstand relatie hebben en elkaar weinig zien. We vinden het belangrijk om tijd voor elkaar vrij te maken en hoe kan dat mooier als de prachtige horloges van Daniel Wellington?! Wauw!

 • Marthe 2 jaar geleden

  Mijn huisgenoten zeggen regelmatig dat mijn vriend en ik later vast een Jut en Jul koppel worden. Je kent ze wel: de zelfde regenjassen, fietsen of rugtassen. Ach, wie weet, denk ik dan altijd. Maar mocht het gebeuren.. dan in ieder geval wel in stijl!

 • Hester 2 jaar geleden

  Mijn lief en ik zijn allebei hardwerkende en arme studenten. Door dit horloge te winnen kunnen wij in de gaten houden hoe snel de tijd gaat voordat we ons diploma halen!

 • Ahlem 2 jaar geleden

  Ik ben zo gek op mode omgggg hij zou prachtig staan bij al me outfits hij is prachtig ben meestal niet weg van horloge maar toen ik deze zag....en ik zou die andere aan men moeder geven omdat ze me altijd heeft gesteund en ze er altijd voor me is ik hou van der

 • marliek 2 jaar geleden

  Ik moet kans maken op deze horloges om mijn beste vriendinnen te bedanken voor alle steun en support de afgelopen maanden!!

 • Elke 2 jaar geleden

  Subtiele tijdloze klok

 • Laura 2 jaar geleden

  Nu sneeuw en ijs zijn verdwenen, en de lange zomeravonden komen er weer aan, kunnen wij met deze schitterende Daniel Wellington klokjes, de zomer van 2015 helemaal aan!

 • Marie-Christine 2 jaar geleden

  mijn horloge is gisteren stuk gegaan. ik kan deze toffe horloge wel goed gebruiken! Mooooi!

 • Nina 2 jaar geleden

  De horloge is allereerst erg mooi. Hij staat iedereen prachtig en is ook nog eens tijdloos in de mode, haha ;) Ik hou van klassiekers!

 • Kirsten 2 jaar geleden

  Elke minuut met hem is geweldig en met dit horloge kunnen we alle minuten en uren tellen dat we samen zijn en het horloge is ook nog eens heel style-vol.

 • Robin 2 jaar geleden

  Omdat mijn lover en ik altijjjd te laat komen:$ oops! Ik ben al een flinke tijd opzoek naar een stijlvol nieuw horloge maar vind niks leuk.. allemaal veelste veel bling bling steentjes en frutsels..niet mijn ding. De horloges van Daniel Wellington zijn gewoon mooi simpel stoer maar toch vrouwelijk. Juist, wat ik zoek! Doe mij zo'n horloge set voor mij en m'n lover alsjeblieft..