Winnen

Reageer en win: Daniel Wellington horloge voor jou en je lief

Anne, 14 mei 2015

Reageer en win: Daniel Wellington horloge voor jou en je lief

We kunnen het niet langer inhouden. We zijn tot over onze oren verliefd! Zijn naam is Daniel. En hij is zo'n ontzettende gentleman; zelfverzekerd, elegant en klassiek. Iedere dag van de week is hij even leuk en ik kan hem meenemen naar iedere gelegenheid. We zijn bang dat dit niet zomaar een vluchtige crush is, maar een liefde voor het leven. Daniel Wellington; een horloge om van te houden. Kans maken op een echte Daniel Wellington voor jou en je lief t.w.v. €159,- van Ten Thirty Five? Reageer dan nu onder dit artikel en laat weten waarom jij en je lover kans moeten maken op een set Daniel Wellington horloges. 

daniel

Oh Daniel...

Het verhaal achter onze liefde Daniel Wellington begint met een reis aan de andere kant van de wereld, waar Filip Tysander, de oprichter van het merk, een intrigerende man van de Britse eilanden ontmoet. Deze ware gentleman had een klassieke stijl en droeg zijn Rolex-horloges met oude NATO bandjes. Tysander was zo onder de indruk van deze man dat hij besloot om zijn stijl te verwerken in een horlogecollectie. Zijn naam? Daniel Wellington natuurlijk. Fijne man, die Daniel! 

Reageer & win

Kans maken op een echte Daniel Wellington voor jou en je lief t.w.v. €159,-? Reageer dan nu onder dit artikel en laat weten waarom jij en je lover kans moeten maken op een set Daniel Wellington horloges. 

Meer Daniel Wellington horloges vind je in de Fashion Finder! 

De actie is afgelopen. Sandra, gefeliciteerd! Jij en jou lover ontvangen beide een Daniel Wellington horloge!
Op deze winactie zijn de 
algemene voorwaarden van toepassing. 

liefs, Anne ,

Shop meer van

Horloges

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer