Reageer en win: bewaarblikjes van Libresse

Advertorial
Samen met Libresse mogen wij een leuke prijs weggeven. Één lucky fashionchick wint namelijk een complete set van zeven handige maandverband-bewaarblikjes.

Teaser

Misschien heb je 't wel eens meegemaakt. Je staat aan de kassa, je pakt je portemonnee en dan kleeft er ineens een maandverbandje aan. Genant! Iedereen heeft af en toe maandverband of inlegkruisjes bij zich, maar het is niet zo'n goed idee om ze zomaar door je tas te laten zwerven.

Gelukkig heeft Libresse daar iets op gevonden: mooie blikjes om je maandverband in mee te nemen. Nu kun je met een gerust hart in je tas grabbelen, want deze blikjes mogen gezien worden! Ze zijn er in zeven mooie designs, met als thema de zeven zonden: ijdelheid, hebzucht, lust, jaloezie, vraatzucht, wraak en luiheid. Al deze zonden worden met een vrouwelijke twist weergegeven. Als je nu een duopak Libresse koopt, krijg je tijdelijk een handig meeneemblikje cadeau.

REAGEER & WIN

Hier op de redactie hebben we al een setje binnen en wij zijn fan! Hij doet 't trouwens ook prima als sigarettendoosje, sieradendoosje en nog veel meer, dus er is geen reden om 't bij één blikje te laten. Word je er al hebberig van? Mooi, want wij mogen namelijk een complete set van 7 blikjes weggeven. Als jij ons vertelt welke van de zeven zonden het beste bij jou past en waarom, maak jij kans op deze leuke prijs. Dus aan welke zonde maak jij je iets te vaak schuldig? Let us know!

Voor meer info over Libresse ga je naar hun website.

Let op: Je kunt reageren tot 30 september.

liefs, Laura Gommans,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.