Reageer en win: 5 x 2 kaarten voor Valtifest

Valtifest is hét kleurrijke festival dat iedere eerste zaterdag van september plaatsvindt op de NDSM-werf, een schitterend industrieterrein in Amsterdam-Noord. Valtifest is één van de laatste festivals van het seizoen en daarmee een te gekke afsluiter van het festivalseizoen. Ieder jaar verzint de organisatie van Valtifest weer een te gek thema om het feestje een extra dimensie mee te geven. Dit jaar is het thema 'Wie ook je tent'. Uhm, juist ja! En met een knaller van een headliner; De Jeugd van Tegenwoordig, wordt dit hèt feestje van het jaar. Het allermooiste? Jij maakt kans om samen met een vriendin aanwezig te zijn. Score!

valtifest

Zo maak je kans

Veel simpeler kunnen we het je niet maken: het enige wat je hoeft de doen is onder dit artikel in een reactie achter te laten waarom juist jij twee kaarten moet winnen voor Valtifest. We geven 5 x 2 kaarten weg aan de leukste reacties en zijn natuurlijk ook zelf aanwezig bij het festival om je te spotten in je outfit. Weet jij al hoe je verkleed gaat? Doe mee!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt tot 31 augustus 2015. Winnaressen worden via de mail benaderd.

Gefeliciteerd: Verid, Sofie, Anneke, Manon, Meliana, veel plezier! 

liefs, Anne 

Anne 

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • winnie 331 dagen geleden

  Omdat ik KEIHARD wil vlammen op Valtifest, het aller-, aller-, aller- coolste, vetste, leipste, mooiste & GE-WEL-DIG- STE feestje van het jaar! Maken jullie het mogelijk dat ik ook dit jaar (voor de 5e keer) weer mag gaan? Jullie zijn AWESOMEEEEE!! (L)

 • Anna 340 dagen geleden

  Ik wil meeeeega graag 2 kaartjes winnen omdat ik mijn zusje wil verrassen en wij het samen gewoon heel goed doen op een festival.

 • Kim 1 jaar geleden

  Omdat ik een heel at-tent vriendinnetje heb en ik haar graag dit kaartje als at-tent-ie wil geven. Dan ben ik dus ook at-tent en kunnen we samen naar het festival als The A-tent-Team.

 • Doortje 1 jaar geleden

  Kapper geweest -check- Party kleren -check- Dansschoenen -check- Oppas -check- Vervoer -check- Leuk gezelschap mee -check- Kaartjes??? nu kijk ik naar Fashionchick met lieve puppy ogen die je niet kan weerstaan :-)

 • Seema 1 jaar geleden

  Ik vind dat ik deze kaarten moet winnen om de meest bijzondere outfit van mijn eigen merk Jopie & Ik te showen. Deze bijzondere outfit heet 'Lips'.

 • Robin 1 jaar geleden

  "Het winnen van Valtifest tickets voor 2 personen is ber spannend!! Wij willen er graag heen, omdat het nog gezelliger is met mij en mijn vrienden in onze custom made pakjes te lopen, om de sfeer te proeven, om te genieten van de te gekke line-up, om gek te doen, om te dansen en te sjansen!! DAAROM willen wij winnen!! Alvast bedankt voor de traktatie Fashionchick. Toffe actie, nu duimen ;-)"

 • Anita 1 jaar geleden

  Jaaaaaaaaaaa dit wil ik natuurlijk heeeeeeeeeeeeel graag winnen voor mijn vriendinnetje! ik wil haar DOLGRAAG verrassen, omdat ik het in het verprutst heb *zucht* Heb echt een PRACHTIGE cadeau voor mijn bday gehad.. (een armband) ben dr ontzettend blij mee..maaaaaaaar we zouden elkaar niks geven.. * bloos * ohh ik schaamde me kapot! Nou.. dus hopelijk kan ik het weer helemaal goedmaken met valtifest kaartjes! Want daar wil ze heel graag naartoeee (en ik ook :-)

 • barbara 1 jaar geleden

  Ik wil een vriendin verrassen ze heeft een moeilijke periode gehad en is er nog niet uit en wou dr een beetje opvrolijken ....

 • Anneke 1 jaar geleden

  (V)altifest, voor mij ht afsluitende festival van het jaar! (A)ls laatste voor mij, maar ook het leukste festival voor mij! (L)ekker even helemaal los, (T)ypische verkleedpartijtjes en gekkigheid, (I)ets wat helemaal bij mij past! (F)antastische outfits creeren, (E)n onderweg in de trein al plezier voor tien! (S)uper toffe actie, Fasionchick, (T)is een geschenk uit de hemel als ik win!! Fingers crossed

 • Bastiaan 1 jaar geleden

  Outfit al helemaal in orde (een hele groep voetballers op klompen). Nu de kaartjes nog. We missen er nog 3 voor onze groep.

 • Annie 1 jaar geleden

  Valtifest vieren kan niet zonder mijn goede vriendinnen, ik nodig drie van hen uit die uiteraard ook verkleed gaan in een outfit die verschillende culturen mixt; Danny gaat verkleed als MAORIMOHAWKIAANCOWBOY (dus maori tatoeages met een mohawk in cowboyoutfit). Anneke gaat verkleed als AMAZONEKLOMPENFLAMENCODANSERES (dus amazone indiaan in een flamenco jurk op klompen). En ik ga zelf als het JAMAICAANSEVIETNAMESEBOBSLEETEAMLID :-) Hier horen we thuis, nu nog tickets winnen! Fingers crossed

 • Dominique 1 jaar geleden

  Nou gewoon omdat ik zin heb om samen met mijn vriendin even samen weg te gaan

 • Bernadette 1 jaar geleden

  Omdat ik al het hele festivalseizoen naast de zogenaamde pot pis! Elke x komt er iets tussen, zo vervelend! Met wie? Dat wordt Liset!

 • Roxanne 1 jaar geleden

  Ik kan heel veel redenen bedenken waarom mijn beste vriendin/buurvrouw en ik het verdienen om naar Valtifest te gaan, maar het belangrijkste is gewoon dat we raar zijn en daar thuishoren!

 • Nathalie 1 jaar geleden

  Als er iemand van verkleden houd zijn het mijn bff en ik wel! Vorig jaar waren we van de partij als ijdeltuitjes en voor dit jaar hebben we ook al genoeg leuke ideeen.. We hopen vorig jaar zeker te overtreffen. Een leuker verjaardagskado kan ik mijn vriendin niet geven.

 • Veronique 1 jaar geleden

  Mijn allerliefste vriendinnetje heeft hele heftige dingen meegemaakt ( 3 maanden in zwitserland gezeten voor haar longen ) en nu ze weer terug ik zou ik graag willen dat ze met mij het seizoen afsluit en dat we er even niet meer aan hoeven te denken. Het zou een super leuke verassing voor haar zijn!

 • Sofie 1 jaar geleden

 • Lianne 1 jaar geleden

  Na twee heftige operaties, het verliezen van een dierbare en de andere tegenslagen verdiend mijn zus deze kaartjes. Ze is niet zomaar een zus voor mij, ze is me voorbeeld en beste vriendin en ik gun haar het beste van het beste! Zij verdiend het om weer eens een keer plezier te hebben, te lachen, te dansen en gek te doen. Ik hou van je, kusjes van je kleine zusje

 • Femke 1 jaar geleden

  Yes net een nieuwe baan, nog naar geen 1 festival kunnen gaan dit jaar. Dus wil heel heel heel graag naar Valtifest met een collega'tje om te vieren dat dit het leukste en gezelligste festival van het jaar is en natuurlijk om te vieren dat ik een nieuwe baan heb. En zo kan ik haar bedanken voor het aannemen :) Lets party in de Tent!

 • Denise 1 jaar geleden

  Whoehoe! Ht feestje van het jaar?! Wie wil daar dan niet bij zijn? Ik zou heel graag winnen! shine shine shine ;)

 • Winnie 1 jaar geleden

  Omdat ik deze zomervakantie de hele vakantie weg was dus geen tijd gehad om naar festivals te gaan.. Dit zou een leuke 1e en laatste keer festival van de zomer kunnen zijn

 • E;iza 1 jaar geleden

  Omdat de Jeugd van Tegenwoordig precies dezelfde is als de Jeugd uit het Verleden!

 • Melliz 1 jaar geleden

  Om de zomer af te sluiten door nog n keertje HELEMAAL los de gaan !

 • Ilse 1 jaar geleden

  Mijn vriendin is dan jarig en het zou geweldig zijn om haar hiermee te verrassen.

 • Romy 1 jaar geleden

  Omdat dit HET perfecte dagje weg is voor mij en m'n beste vriendinnetje!!