Winnen

Reageer en win: 5 x 2 kaarten voor Valtifest

Anne, 16 augustus 2015

Reageer en win: 5 x 2 kaarten voor Valtifest

Valtifest is hét kleurrijke festival dat iedere eerste zaterdag van september plaatsvindt op de NDSM-werf, een schitterend industrieterrein in Amsterdam-Noord. Valtifest is één van de laatste festivals van het seizoen en daarmee een te gekke afsluiter van het festivalseizoen. Ieder jaar verzint de organisatie van Valtifest weer een te gek thema om het feestje een extra dimensie mee te geven. Dit jaar is het thema 'Wie ook je tent'. Uhm, juist ja! En met een knaller van een headliner; De Jeugd van Tegenwoordig, wordt dit hèt feestje van het jaar. Het allermooiste? Jij maakt kans om samen met een vriendin aanwezig te zijn. Score!

valtifest

Zo maak je kans

Veel simpeler kunnen we het je niet maken: het enige wat je hoeft de doen is onder dit artikel in een reactie achter te laten waarom juist jij twee kaarten moet winnen voor Valtifest. We geven 5 x 2 kaarten weg aan de leukste reacties en zijn natuurlijk ook zelf aanwezig bij het festival om je te spotten in je outfit. Weet jij al hoe je verkleed gaat? Doe mee!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt tot 31 augustus 2015. Winnaressen worden via de mail benaderd.

Gefeliciteerd: Verid, Sofie, Anneke, Manon, Meliana, veel plezier! 

liefs, Anne ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer