Rapport: Tassen 2008/2009

De herfst is een goede tijd om je garderobe eens goed najaarklaar te maken. Afscheid nemen van al je leuke zwierige zomerjurkjes en je klaar maken voor de koudere tijden. Dit geldt ook voor je tassencollectie. In de zomer leuke mandjes en veel kleur in de winter wordt het toch sneller leer en donkere kleuren. Voor de winter zijn er weer allemaal leuke en nieuwe modellen gemaakt om er deze winter ook weer tip top uit te zien en de show te stelen met een leuke tas om je arm!

Fantastic!

 

Shopping list

1 -) Bruine leren tas, Cowboybag, EUR: 109,95
2 -) Zilveren clutch, MEXX, EUR: 34,95
3 -) Zwart gewatteerde tas, Friis & Company, EUR: 152,50
4 -) Beige leren tas, AntiChic, EUR: 207,20
5 -) Zwarte lak travel bag, Kipling, 159,-
6 -) Zwarte Fringe tas, Friis & Company, EUR: 72,50
7 -) Suede cherry tas, Waterlily, EUR: 79,20
8 -) Bordeaux rode clutch bag, Esprit, EUR: 29,95
9 -) Zwarte enveloppe tas, Otto, 39,99
10 -) Donkerblauwe lak tas, AntiChic, EUR: 199,-

Travel bag

Deze tassen zijn super handig als je een nachtje gaat logeren bij je vriendje of vriendinnetje. Alles past er in en toch zie je er fashionalble uit. Je zou deze handig tas ook kunnen gebruiken als variant op je school spullen. Geen saaie rugzak meer maar een mooi leren travel bag. Om nu kans te maken op leuke Kipling tas kijk dan snel hoe je als fashionchick de tas kan winnen!

De statement bag

Met deze tas mag je gezien worden! Iedereen zal jaloers op je zijn dat je zo'n mooie tas hebt. Het lijken net designer tassen. Voor de winter zijn de franjes weer helemaal terug, ook meerdere malen op de catwalk gezien. Met de semi gewatteerde schouder maak je echt een fashion statement.

Kleur & materiaal

Kleur mag ook deze winter weer! De warme cherry kleur is helemaal hot en staat altijd super. Matreialen worden ook niet vergeten, wat dacht je van die stoere lak tassen en suede. Kortom leef je uit met kleur en materiaal en je kan er haast niet naast zitten.

De clutch

Tijdens een romatisch diner wil je toch graag een tasje bij je hebben, maar het moet natuurlijk wel bij je out-fit passen. De clutch biedt hiervoor de oplossing. De tas is klein mooi en vooral practisch. Mooi bij je avondjurk of als je een avondje uit gaat. En kijk maar eens goed, alle celebs hebben ze ook!

liefs, Anniek 

Anniek  Just do it!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer