Rapport: Jurkjes 2008/2009

Jurkjes kan je nooit genoeg hebben! Voor elke gelegenheid is er wel weer een reden om een nieuw jurkje te kopen of uit je kast te pakken en aan te trekken. Voor elke gelegenheid of bui hebben we leuke jurkjes uit onze verschillende webshops bij elkaar gezocht om julle een goed beeld te kunnen geven van ons aanbod en van de laatste modetrends!

Kijk snel bij de webshops wat ze nog meer hebben. Of zoek alvast je ultieme feestjurk!

Play dress up or dress down!

Grafisch

Dit zijn wat stoerdere jurkjes voor overdag. Vaak gecombineerd met een legging en lekker stoere laarzen. Deze jurkjes zijn ook geschikt voor 's avonds maar dan gecombineerd met een hoge pump!

Feestelijk

Tijdens de feestdagen wil je er natuurlijk tip top uitzien. Een mooie jurkje maakt het plaatje helemaal af. Kies veilig voor zwart of ga voor de winterkleuren rood en paars.

Cocktail jurkjes

Leuk voor een avondje uit eten of voor een feestje daar zijn cocktail jurkjes het meest geschikt voor. Zorg dat alles goed op elkaar is afgestemd en match natuurlijk je tasje of clutch bij je outfit!

Prints

Jurkjes met prints zijn altijd goed. Ze kunnen zowel overdag als 's avonds. Prints zijn ideaal om de minder goed punten van je lichaam te camoufleren en je sterke punten te benadrukken.

Daytime dresses

Leuke en zakelijke jurkjes voor naar je werk of een belangrijke afspraak. Je ziet er altijd leuk en netjes uit. Door de geschikte accessoires te gebruiken kan je het jurkje casual of chique maken.

 Welke vinden jullie het leuktste?

Anniek

liefs, Anniek 

Anniek  Just do it!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer