Girlbosses

Queen of Jet Lags: 'De baby gaat zo snel mogelijk mee op reis'

Anne, 28 november 2015

Queen of Jet Lags: 'De baby gaat zo snel mogelijk mee op reis'

Blogger Noor de Groot (27) reist als zo'n zes jaar lang de hele wereld over om vanuit verschillende landen te bloggen over wereldwijde hotspots, persoonlijke verhalen en haar kleurrijke outfits op blog Queen of Jet Lags. Ze leeft grotendeels in hotels en heeft als thuisbasis Amsterdam en Ibiza. Not bad! Onlangs won Noor de Zalando Blogger Award in de categorie Best Fashion Blog. Genoeg redenen dus om deze reislustige fashionista eens aan de tand te voelen, nu ze voor een paar weken in Amsterdam is. Lees je mee?

Noor de Groot

Hi Noor, gefeliciteerd met het winnen van de Zalando Blogger Award. Hoe is het met je? 
Dankjewel! Het gaat heel goed met me. Ik ben superblij om even een paar weekjes in Amsterdam te zijn. Ik was wel toe aan een break na al het reizen van de afgelopen 6 jaar.

Wat zijn de leukste reacties die je hebt gekregen na het winnen van de award?
Het is natuurlijk heel erg leuk om te horen van mensen dat ze vinden dat je het verdient hebt. Rosanna, die ook genomineerd was, zei dat ook. Zo lief van haar! 

Je bent nu al een aantal jaar aan het bloggen, hoe kijk je terug op het afgelopen jaar? 
Afgelopen jaar was echt mijn jaar, ook al is dat raar om zelf te zeggen. M’n blog is weer ontzettend gegroeid, ik heb aan de mooiste projecten gewerkt met merken zoals Louis Vuitton tot Redken. Ik hing in alle etalages van de H&M met de H&M Selected by Queen of Jet Lags collectie, heb coole dingen voor MTV gepresenteerd, de Bloglovin’ Award voor Best Lifestyle Blog gewonnen en kwam er achter dat ik een baby krijg. En dat allemaal in 1 jaar!

noor

Dames stretchbroek bootcut, k-maat in paars - bpc bonprix collectionBonprix
€ 19,99 € 9,99
BlouseCecil V&D
€ 45,99
Dune Esmay clutch van suèdeDune de Bijenkorf
€ 75,00

Wat zijn je plannen voor volgend jaar?
Volgend jaar wil ik mijn merknaam nog meer gaan uitbreiden met ook een eigen lijn en merchandise. Verder hoop ik meer leuke dingen voor TV te presenteren, en natuurlijk aan mooie projecten te werken. 

Hoe ga je het bloggen combineren met je zwangerschap?
De baby gaat zo snel mogelijk mee op reis. Ik blijf in dezelfde stijl bloggen en over dezelfde onderwerpen schrijven. Wel ga ik denk ik één keer per maand iets persoonlijks vertellen over het moederschap omdat ik denk dat het voor andere jonge meiden interessant kan zijn om te lezen. Ik ben wel van plan om minder in de weekenden te gaan werken. Ik kan niet wachten om tijd door te brengen met mijn baby!

Wat wilde je vroeger worden? 
Singer/songwriter.

noor

Lange coltrui - BlackCecil Cecil
€ 59,99 € 17,00
Love Paris- Overknee Boots GreyLove Paris IVY Fashion
€ 54,95
Carlala Fashion Hat Black DameshoedVan Arendonk
€ 149,99

Wie of wat inspireert je? 
Chiara Ferragni van The Blonde Salad inspireert me enorm op business en bloggebied. Wat zij allemaal al bereikt heeft is een droom.

Hoe zou je jouw persoonlijke stijl omschrijven?
Ik draag altijd veel kleur en houd van veel details bij m’n outfits. Ook ben ik dol op vintage designer stukken. En ik draag altijd accessoires!

Waar shop je nu je zwanger bent? 
Ik had tot twee weken geleden eigenlijk haast nog geen buikje dus ik begin me er nu pas een beetje in te verdiepen! Ik heb wel gezien dat Asos een superleuke maternity lijn heeft. Ik koop al mijn kleding over het algemeen nu gewoon in twee maten groter. Ook heb ik nu aan alle knopen van mijn broeken elastiekjes zitten zodat nog ik geen zwangerschapsbroeken aan hoef. 

noor

Selected Femme Grofgebreide coltrui met alpacaSELECTED FEMME de Bijenkorf
€ 59,95 € 47,96
My Jewellery Limited Watch - GoldMy Jewellery My Jewellery
€ 39,95
Zwarte Poelman Hak glitterPoelman Le Ballon
€ 89,95 € 40,00

Wat is je favoriete kledingstuk voor de winter en feestdagen?
Alles met glitter. Ik ben echt gek op alle kerstcollecties!

Wat zijn je plannen voor de feestdagen? 
Kerstavond en 1e kerstdag vier ik bij de families van mij en mijn vriend en tweede kerstdag vliegen we naar Los Angeles om daar oud en nieuw te vieren! 

Wat is je ultieme guilty pleasure?
Zoetigheid! Mij kun je echt intens gelukkig maken met snoep of een paar macarons.

Welke uitspraak is jou op het lijf geschreven?
To get into heaven don’t snap for a seven!

Lees ook het interview: Anna van Winkelmolen: 'Ik wilde de perfecte schoen maken'. 

liefs, Anne ,

Lees meer