Pump trends lente/zomer 2012

De pump is een absolute musthave in elke vrouwengarderobe. Elegant, chic en sexy. De een is er gek op, de ander vindt het een kwelling en kan er niet op lopen. Maar we zijn het er toch bijna allemaal wel over eens dat ze bovenal stunning zijn. De pump is een onmisbare schoenentrend. De extra lengte en het liftende billen effect zorgen ervoor dat jouw look breath-taking wordt.

Teaser
NELLY.COM: groene pumps - zwarte pumps - bruine pumps - beige pump

Pump it up!

Pumps zijn artwork. Een kunst om op te lopen en om te zien. Deze lente en zomer zien we veel kleur, maar de klassieke zwarte pump is natuurlijk altijd stylish verantwoord. Ook hiervan zijn honderden varianten te vinden. Veters, riempjes en studs zien we ook weer terug bij de pumps. De hakken zijn hoog, dik, dun en asymmetrisch.

Eigenlijk is er voor ieder wat wils. Ga jij voor een knalkleur als diep zeeblauw of voor een mooie nude tint? Als je kortere benen hebt laten nude pumps je benen langer lijken. Voor inspiratie hebben we wat leuke pumps voor jullie bij elkaar gezet! Hope you like.

Shop de lente/zomer trends 2012: pumps

Pumps GUESS
SARENZA
€236,00
Pump Schutz MARCIA
SPARTOO
€140,00
Veterpump SuperTrash
SARENZA
€139,99
Blink pumps studs
CAFE MODA
€49,90
< La Strada Pump
CAFE MODA
€59,90
Lila Blink pump
SHOELINE
€39,95
Oranje pump La Strada
CAFE MODA
€44,90
Dr. Adams peeptoe
SJOEZ
€49,95
Pump Sacha
WEHKAMP
€69,95
Steve Madden
DAMESTASSEN&ZO
€49,95
Diesel pump
WEHKAMP
€220,00
Nude pump Bullboxer
CAFE MODA
€39,90

De hakken zijn er in dik en dun, maar wat ze dit seizoen allemaal gemeen hebben, is dat ze sky high zijn. Voor welke pumps uit de Fashion Finder ga jij? Voor wie wankelen beschamend vinden: sleehakken zijn ook weer helemaal hot deze zomer!

Lees alles over de schoentrends van 2012:

liefs, Merel Brouwer,