Pssst... Asos s s!

Wij van Fashionchick.nl zijn de beroerdste niet... Hebben we een leuke webshop ontdekt, dan zullen we 'm altijd direct met je delen en toevoegen bij de webshops.  Zo ook bij Asos, dé webshop uit Engeland. Wij kunnen je verklappen dat er in onze koffer straks héél wat zomerse Asos jurkjes meereizen naar exotische vakantie oorden.

Het leuke van Asos is, dat je echt uniek bent als je het draagt. Want...nergens in Nederland te koop, alleen via de webwinkel. Scoor je een jas bij de H&M dan kán het gebeuren -ooh help- dat je klasgenootje of collega precies dezelfde heeft gekocht. En daarom zijn wij ook zo blij met Asos! Die hippe jurkjes en waanzinnige tops zijn al leuk, maar de exclusiviteit maakt het helemaal bijzonder.

Daarom willen we nu een geheimpje met je delen. Maar zeg dat nou als-je-blieft niet tegen iedereen. Echt. Het is voor je eigen bestwil. Want...er is een nieuwe collectie bij Asos... Sssssssst! Niet meteen blij opspringen nu je dit leest. Even rustig blijven zitten en gewoon doen alsof je dit niet gelezen hebt... Maar er is dus een geweldige nieuwe lichting zomers spul binnengekomen. Zomertops met wáánzinnige prints, lekker luchtige jurkjes, schoenen to die for en superleuke gekleurde armbanden en kettingen. Maar beloof ons dat je dat niet van de daken gaat schreeuwen. En zorg ervoor dat je pas op de site gaat kijken als je alleen bent. Want anders is de kans alsnog groot dat je buurmeisje of zusje straks alsnog met dezelfde top loopt...

Ik zou alles wel willen hebben...

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer