Psssst, Exclusive Secrets

De vrouw van nu weet wat ze wil! Die trendy laarzen, matching accessoires en dé jeans van dat moment. Maar ook qua ondergoed nemen wij allang geen genoegen meer met uitgelubberde Snoopy onderbroeken. Verleiding begint bij de basis, dus... willen we luxe lingerie!

En laten wij nou nét een prachtige webshop vol met moois hebben ontdekt: Exclusive Secrets. Deze shop is opgericht door Frederiek, die al jarenlang de hele wereld rondreist en in New York geinspireerd werd door een prachtige winkel vol met luxe ondergoed van mooie merken. 
Dat moet ook in Nederland komen, besloot zij. En waarom zou je je focussen op één plaats? Ik begin een webwinkel, moet zij gedacht hebben. En gelijk heeft ze: nu kan tenminste heel Nederland meegenieten van haar ' Exclusieve Geheimen'.  

Mooie lingerie
Na één blik op deze site waren wij al fan van de HoneyDew broekjes. Wat een schatjes!
HoneyDew is een snelgroeiend toplabel in de USA en populair bij sterren zoals Nicole Richie en Mariah Carey. Het label is in Nederland nog niet erg bekend, maar dat zal snel veranderen. En het leuke is, je kunt deze broekjes ook nog eens winnen deze maand!
En ook al gooien wij die Snoopy ondebroeken in de vuilnisbak, dat wil niet zeggen dat we niet van printjes houden. De broekjes en hemdjes van Ed Hardy vinden wij bijvoorbeeld GE-WEL-DIG. Maar ook de Hanky Panky broekjes en lingerie van Sally Jones, zal niet in ons lingerielaatje misstaan...

Zzzoem
Maar... bij Exclusive Secrets kun je niet alleen terecht voor verleidelijke lingerie, maar ook voor Instruments of Pleasure, zoals Frederiek dit zo mooi omschrijft. Apparaten voor in je nachtkastje dus! En niks geen felgekleurde, ordinaire vibrators, maar juist prachtig vormgegeven, luxe stoute speeltjes. 
Ben je al in the mood? Kijk dan nog even verder bij Bath & Body, waar je bij Kamasutra diverse Sensation Kits vindt. Hmmm, klinkt al even spannend! Maar ook een ruime keuze aan glijmiddel en en geurkaarsen om helemaal in de stemming te komen. En, wil je je lover hélemaal gek maken? Kijk dan nog even verder bij Fantasy.

Ook prachtig zijn de tassen en portemonnees van FAB, armbanden en oorbellen van DjiDji Italia en zo'n Tritoni horloge kan er ook nog wel bij. Maar ook de make-up en mobiele telefoon tasjes van Vabella vinden wij super! Deze trendy accessoires kun je vinden bij Fashion and Lifestyle.

WIN WIN WIN

Snel even een kijkje gaan nemen dus! En al helemaal niet vergeten om mee te doen aan de winnen, het kan nog tot 31 oktober! En dan maar duimen, duimen, duimen dat jij zo'n schattig Honeydew broekje wint!

 Voeg webshop Exclusive Secrets toe aan jouw favorieten..>

Dorien

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer