Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Girlbosses

Pris en Eve van We Like Bali: 'Doe iets in je leven waar je écht blij van wordt'

Marthe, 29 juli 2017

Pris en Eve van We Like Bali: 'Doe iets in je leven waar je écht blij van wordt'

De boel de boel laten en vertrekken naar de andere kant van de wereld om daar te doen wat je het allerleukste vindt: reizen. En dat samen met je beste vriendin. Klinkt als een droom toch? Pris en Eve, het vrolijke duo achter de mega populaire website We Like Bali deden het. Maar jaloers zijn op de twee is moeilijk. Want naast living the dream, zijn de twee avonturiers ook nog eens hartstikke gezellig. Tijd voor een onderonsje dus. Daar hadden deze leuke chicks gelukkig wel even tijd voor. Lees hun inspirerende verhaal hier!

welikebali1

Hi daar! Wat leuk dat jullie even wat tijd voor ons vrij konden maken! Kunnen jullie ons iets over We Like Bali vertellen?
Hoi! Wij zijn Pris & Eve (a.k.a Priscilla Rosmolen en Evelien Riupassa) en samen runnen wij onze persoonlijke blog en webshop vanaf ons favoriete plekje op aarde: Bali. We Like Bali is inmiddels uitgegroeid tot een platform gevuld met onze persoonlijke 'islandlifestyle', liefde voor sport, gezond eten, fotografie en natuurlijk reizen. We zijn beiden geboren en getogen in Nederland, maar onze roots liggen in Indonesië. Eigenlijk pendelen we het hele jaar door heen en weer tussen Bali, Amsterdam, Biarritz en een heleboel andere paradijselijke plekjes. De naam 'WE LIKE' staat voor een positieve mindset. Hiermee willen we focussen op de dingen waarvan we houden en die we leuk vinden. Wij geloven dat dat essentieel is om een gelukkig leven te leiden. 

Hoe is het idee voor jullie blog ontstaan?
Tien jaar geleden werkten we beiden als projectmanagers bij een marketingbureau. We werden al vrij snel beste vriendinnen, en stiekem droomden we van verre reizen en ons eigen bedrijf. Na twee jaar te hebben samen gewerkt, besloten we om voor een jaar naar Bali te gaan. Vanwege onze achtergrond hadden we al snel een speciale band met het eiland. Omdat we natuurlijk alles wilden delen met onze thuisblijvers én omdat er in die tijd nog geen leuke blog over Bali was, besloten we alles vast te leggen van wat wij 'leuk vonden' aan het eiland. Nouja, dat 'jaar', dat werden er acht en inmiddels is We like Bali ons werk geworden. Al voelt dat echter nooit zo, haha!

welikebali2

Vanwaar de affiniteit met Bali?
Omdat we beiden half Indonesisch zijn was de stap naar Bali al vrij snel gemaakt. En toen we er in 2009 naar toe trokken, werden we meteen verliefd op het eiland. Islandlife is voor ons de beste manier van leven: zon, zee, surfen, leuke mensen het buiten leven. En natuurlijk het eten! We hebben het hier op Bali echt goed getroffen met zoveel lekkere healthy cafeetjes én goede koffie. En ja, voor ons is 'Bali' echt een levensstijl. Eigenlijk worden op Bali je dromen iedere keer weer werkelijkheid. Zo tuf je op een scootertje naar alle mooie plekjes van het eiland. Alles wat je zoekt is te vinden op Bali. Maar goed we kunnen blijven praten: pas als je het meemaakt begrijp je de magie van het eiland. De perfecte plek om alles even lekker los te laten. 

Wat vinden jullie het leukste in jullie werk?
De vrijheid! Dat we kunnen werken waar we maar willen. Vanuit huis, vanuit een gezellig café, een hutje op het strand (!!!) en ga zo maar door. We kunnen onze eigen tijd indelen, altijd creatief zijn en héél veel reizen en natuurlijk mooie dingen creëren. 

Samenwerken met je beste vriendin: hoe is jullie rolverdeling?
Inmiddels zijn we super goed op elkaar ingespeeld. Eigenlijk doen we beiden alles, maar altijd uitgebalanceerd. Van schrijven tot fotograferen tot creëren: we hebben vaak dezelfde ideeën, soms is het bijna eng! Maar het is ook goed om te zien dat we goed op een lijn liggen, en elkaar goed aanvullen. 

welikebali3

En hoe ziet een normale ‘werkdag’ er voor jullie uit?
We zijn echte early birdies. Dat betekent dat we vroeg op staan om lekker te gaan sporten. Dan een snel ontbijt en een coffee to go. Dan klappen we onze laptop open en die gaat meestal tot diep in de nacht niet meer dicht, haha! Vaak bevat een normale werkdag ook de camera op tafel, veel foto's maken, samenwerkingen opzetten en uitvoeren en natuurlijk runnen we ook nog onze eigen webshop. Mochten we tijd hebben om s'avonds de deur uit te gaan, dan spreken we graag met vriendinnen af om een lekker hapje te eten. 

Waar vinden jullie al die fijne bestemmingen?
Voornamelijk online: we struinen heel wat social media af: Instagram, Pinterest, Tumblr noem maar op. Maar ook heel veel tips van familie en vrienden. 

'Ons advies? Reis zoveel als je kunt! Persoonlijk denken wij dat naar het buitenland gaan voor een langere periode je écht even uit je bubbel haalt'

Wat zijn jullie top 3 hotspots?
In willekeurige volgorde: #1 Mashed Pumpkin brekkies (yum!) en interieur shoppen bij Kimsoo Home. #2 Coconut Coffees & Cake fix bij Peloton. #3 Oreo smoothies (de állerlekkerste) bij new vegan kid on the block Kynd. Haha! En natuurlijk de zee en de sportschool!

Wat zijn jullie plannen met We Like Bali voor de toekomst?
We hebben nog zoveel mooie plannen met Welike! Naast de travel guide hebben we al weer een volgend project lopen om het reizen naar Bali nóg makkelijker te maken lanceren we binnenkort een We like Canggu reisgids. We zijn superdruk met onze eigen webshop. Vanaf volgende week is-ie gevuld met allemaal toffe We like Bali producten zoals shirts, strandtassen en bikini's. Met andere woorden: mega focus op We Like Bali, en daar saampjes oud mee worden. 

welikebali4

Wat staat er nog op jullie wishlist?
Natuurlijk: Reizen, reizen en nog meer reizen. En zwemmen met dolfijnen in Hawaii. Spelen met mantra roggen in Tahiti. Surfen in Fiji. Açai bowls eten in Australië. Oh en zwemmen met baby varkentjes op de Bahamas! 

Wie of wat inspireert jullie?
Al onze lieve familie & vrienden om ons heen. Iedereen die wij kennen is zo ontzettend ondernemend en creatief. Het is fantastisch om te zien dat iedereen lekker z’n eigen ding doet en succesvol is op z’n eigen manier. We zijn mega trots met zulke mooie mensen om ons heen!

Hoe zouden jullie je persoonlijke stijl omschrijven?
Effortless, comfy, beachie, sporty yet sophisticated! Outfits waarin je lekker kunt reizen en er ook nog eens tiptop in uitziet! 

0MK1020 SunglassesDesigner zonnebrilMonnier Frères
€ 230,00
Bandeau Scalloped Bikini - Light PinkMy Jewellery My Jewellery
€ 29,95
Crop top met tropical printpull&bear Pull&Bear
€ 12,99
Peacebird Dames Shoppers (Turquoise)Shoe Club
€ 49,95 € 29,95
Selected Femme Regular fit - Denim shortJeans shortOTTO
€ 49,99
Espadrilles - SunMy Jewellery EspadrilleMy Jewellery
€ 34,95

Wat is tot nu toe jullie mooiste bestemming geweest?
We hebben al zo veel mooie dingen mogen zien met We Like Bali! Het tripje wat we met Le Pirate naar Flores mochten maken bijvoorbeeld. We waren uitgenodigd op een boottrip met onze vriendinnen. We hebben dagen gevaren, dolfijnen gezien, met mantra roggen gezwommen, de móóiste zonsop- en ondergangen gezien en vooral een hele fijne tijd met elkaar gehad. Maar het allermooiste wat we ooit hebben meegemaakt was Nihiwatu-Sumba (een resort, red.) Magisch mooi en om nooit te vergeten. 

Tot slot: willen jullie zelf nog iets kwijt?
Live love life! Doe iets in je leven waar je écht blij van wordt. En dingen hoeven niet altijd te gaan volgens de routine die je bent gewent. Reis zoveel als je kunt! Persoonlijk denken wij dat naar het buitenland gaan voor een langere periode je écht even je bubbel uitgaat en je nieuwe inspiratie kunt opdoen voor elk deel van je leven. Dus: be a girlboss! Volg je dromen en laat je door niets of niemand tegenhouden.  

En? Al geinspireerd? Check voor nog meer (Bali) plezier ook even de Instagram van deze leuke We Like Bali chicks! Een glimlach gegarandeerd! 

Lees ook het leuke interview dat wij met de getalenteerde ROSA hadden. 

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer