De mooiste prints van de lente en zomer | Fashionchick.nl

De mooiste prints van de lente en zomer

vrijdag 07 mei 2021
Cheyenne

Er zijn van die prints die het áltijd goed doen. De Bretonse streep bijvoorbeeld. Of een klassieke ruit. Het zijn stuk voor stuk klassiekers die niet in je kast mogen ontbreken. 

Maar ook prints zijn onderhevig aan trends. En dus wordt die ruit zomaar in een nieuw jasje gestoken en krijgt ook de streep een make-over. En dat is stiekem best lekker. Ben jij benieuwd welke print trends domineren aankomende lente en zomer? We hebben de mooiste prints van 2021 voor je op een rijtje gezet.

De streep is de klassieker der klassiekers. Grote kans dus dat -ie er dit jaar met de publieksprijs vandoor gaat want een klassieker die opeens weer een trend wordt zal moeilijk te missen zijn. Van alle trends 2021 is dit misschien ook wel onze favoriet. Waarom? Omdat -ie nog nooit zo zomers oogde als dit seizoen dankzij de felle kleuren. 

DONNA STRIPE - 50%

Verwijderen uit collectie?

Radical Woman

donna stripe

€ 129,99

€ 64,99

Bezoek Radical
BROEK ROSA

Verwijderen uit collectie?

Radical Woman

broek rosa

€ 109,99

Bezoek Radical

Dat bloemenprints het iedere lente en zomer weer goed doen, is geen geheim. De vorm waarin ze verschijnen verschilt echter welk ieder jaar. Zo is -ie de ene keer klein en verfijnd, de andere keer groot en opvallend. En dat laatste zullen we vooral in 2021 veel gaan zien. 

De ruit is een print die het normaal gesproken vooral in de herfst en winter goed doet. Maar in 2021 zetten we de ruit in het zonnetje. Letterlijk. Want we nemen 'm gewoon mee de lente en zomer in. Dit seizoen gaan we voor de ruit die ons doet denken aan het schaak- of dambord. Zal dat iets te maken hebben met het succes van 'The Queen's Gambit'?

Lees ook

De mooiste trendkleuren van lente en zomer 2021

Ontwaken uit je modische winterslaap wordt een makkie dit jaar. Want de trendkleuren van lente / zomer 2021 schreeuwen om aandacht.