Lifestyle

Pli-Pla-Plantjes; hoe meer hoe beter!

Meike, 09 september 2016

Pli-Pla-Plantjes; hoe meer hoe beter!

Waar ik een van de laatste video's volledig wijdde aan mijn grote, groene liefde; de avocado, moet ik nog iets opbiechten. Het heeft dezelfde kleur en ik vind het minstens net zo leuk. Al dan niet leuker. Het kantoor hier bij Fashionchick staat er vol mee en ook op mijn slaapkamer kunnen tegenwoordig maar liefst 17 examplaren gevonden worden. Het is niet eetbaar. Wel prikkelbaar. En, o zo cute. Zal ik het zeggen? Of zeg jij het? Hello cactus! Ik vind ze ge-wel-dig. Klein, groot, dik, dun, met uitstulpingen, rare boggels, gaten, het maakt niet uit. Ik spaar ze allemaal. Ook andere plantjes zijn altijd welkom. Waar sommige mensen spreken van een 'crazy cat lady' zie ik mezelf later nog best oud worden omringt door mijn eigen indoor tuintje. En hoe ik die dan maak? Nou, zo dus!

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan JWPlayer video's te laten zien zonder toestemming.

Dus verzamel oude bloempotjes en maak er een creatief middagje van door ze te versieren. Geen artistiek talent? Struin boutiques af voor de leukste potten en plantjes. Geen groene vingers? Vergeet je altijd je planten water te geven? Cactus is the answer. En dan ben ik nog niet eens begonnen over zo'n ananas plant! Hoe leuk is dat? Aan de slag met die pli pla plantjes! 

Inspiratie nodig voor je interieur? Want waar zet je die potjes eigenlijk neer? Lees dan: De mooiste interieur inspiratie van Pinterest. 

liefs, Meike Liedenbaum, Life is short, make every outfit count.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer