Pinsparen met ABN AMRO

Advertorial

Sparen terwijl je shopt... Je zou denken dat dit onmogelijk is. Maar niets is minder waar. Door de mogelijkheid die ABN AMRO je biedt kan je sparen voor een heerlijke vakantie of een nieuwe fashion musthave terwijl je shopt. Zoiets handigs hadden wij in tijden niet meer op de redactie gehoord. Geweldig!

ABN AMRO Pinsparen

pinsparen, hoe dan?

Vul je spaarrekening bij de H&M, Zara of andere bankrekeningplunderaars. Spek ook je bankrekening terwijl je jezelf volstopt tijdens het uiteten met vrienden. Want met pinsparen spaar je terwijl je pint. Elke keer als je pint gaat er automatisch een extra bedrag op je spaarrekening. Je kunt zelf kiezen of je 1,5 of 10% van elk gepind bedrag opzij zet, precies zoals jij dat zelf wilt. Je kan zelf aangeven hoeveel je maximaal per dag wilt sparen zodat er genoeg geld overblijft voor al je andere dagelijkse bezigheden!

Dé oplossing is het voor de fashionista die iets te veel uitgeeft dan ze zelf wil, want juist nu kan ze sparen voor die Hermès tas die al zo lang op haar verlanglijstje staat en geld uitgeven tegelijk. Pinsparen is ideaal voor mensen die graag geld uitgeven maar het moeilijker op hun spaarrekening krijgen. Zo kunnen we lekker blijven shoppen en ongemerkt toch een heel aardig bedrag bij elkaar sparen. Enne, in het rood staan kan niet, want als je saldo het niet toelaat wordt er niks afgeschreven. Ontdek het hier zelf.

ONBEREIKBAAR, VERLANGEN, SPAREN...

3.1 Philip Lim jurk
MYWARDROBE
€ 1.104,00
Joseph leren broek
MYWARDROBE
€1.050,00
Anya Hindmarch tas
MYWARDROBE
€1.140,00

Het is goed om niet alles te kunnen kopen en wensen te blijven hebben. Maar met het pinsparen van de ABN AMRO komen jouw dreambuys steeds meer binnen handbereik. Waar ga jij voor sparen?

liefs, Fleur van Schaik

Fleur van Schaik Shop until you drop!

Reageer

  Log in om te reageren
 • Amanda 4 jaar geleden

  hmm rabobankje mag ook wel met dit handige pinsparen komen!

 • Charlot 4 jaar geleden

  Kalm!!! Gelukkig heb ik ABN

 • Ellen 4 jaar geleden

  @kim het is juist bij de ABN AMRO ;-)

 • kim 4 jaar geleden

  Handig! Heb alleen geen rabobank ^^

 • Manon 4 jaar geleden

  handig zit alleen bij de rabobank!

 • Amanda 4 jaar geleden

  Handig!

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Wat slim.... Maar aan de andere kant gaat mijn betaalrekening dan nog sneller leeg.....(ook al gaat het naar een andere rekening)