Perfectly Basics lanceert eigen collectie

COLLECTION by Perfectly Basics

Altijd op zoek zijn naar de perfecte basis items is niet meer nodig. Webshop Perfectly Basics brengt een nieuwe basiscollectie op de markt. Als echte fashionchick weet je dat de webshop bekend staat om een altijd stijlvol en perfect basisassortiment met merken als Filippa K, Repeat en Day Birger et Mikkelsen. De expertise die zij hiermee hebben opgebouwd vertalen zij nu naar een eigen merk, wat resulteert in een collectie van hoogstaande kwaliteit, luxe stoffen en perfecte ontwerpen.

Tijdloze musthaves
Perfectly Basics heeft zich voor de eerste collectie laten inspireren door tijdloze stijliconen, resulterend in een collectie met tijdloze musthaves. De collectie bestaat uit twee lijnen: ‘the Shirt Collection’, een assortiment van verfijnde en stijlvolle Italiaanse blouses en ‘the Perfect Collection’, een selectie van dé basis items die iedere vrouw in haar kast moet hebben hangen. De gehele collectie bestaat uit veelzijdige modellen, in hoogwaardige en streelzachte materialen. Om de kleding voor iedere vrouw beschikbaar te maken is alles verkrijgbaar in de maten 34-44.

De veelzijdigheid van de collectie zit hem vooral in de verschillende draagmomenten van de producten. Denk hier bijvoorbeeld aan een little black dress en diverse sjaals die je met de juiste accessoires perfect kan mixen en matchen. De eyecatcher en het meest veelzijdige stuk van de collectie moet de Twiggy Wrap set zijn, een twinset die op zo veel manieren gedragen kan worden dat het iedere dag weer een compleet nieuw item lijkt. De gehele collectie is vanaf nu te koop via Perfectlybasics.nl.

Wat vind jij van deze nieuwe collectie by Perfectly Basics?

-XOXO- El

Voeg de webshop Perfectly Basics toe aan jouw favorieten..>
Aantal reacties Wil je een reactie geven, maar nog geen Fashionchick? Meld je hier gratis aan!

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer