Perfecte wenkbrauwen met Tweezerman

Tijdens de kerstdagen wil ik er van top tot teen tip top uit zien. Geen plekjes, geen vlekjes, geen kreukjes, geen foutjes. En natuurlijk geen enkel wenkbrauwhaartje waar hij niet hoort! In mijn drang naar perfecte wenkbrauwen voer ik al jaren oorlog met die harige tweeling. Nou ja, tweeling? Dat is dus het probleem. Ze zijn nooit gelijk, er is altijd nog een haartje dat als buitenstaander dapper stand houdt en ze zijn altijd te dik of te dun. Ex-Fashionchick Anniek gaf mij als tip de Tweezerman pincet. Even een rib uit je lijf, maar je pincettenman voor je hele leven.

De Tweezerman
is wereldberoemd om zijn kwaliteit. Hij vindt de rebelse haartjes uit zichzelf belooft iedere trouwe Tweezervrouw. Hij houdt al jaren de wenkbrauwen van menig wereldster in bedwang. En dit jaar won het pincetje de Glammie Beauty Award van Glamour. We kunnen er dus niet omheen; Tweezerman is de crème de la crème! En dat zie je helaas wel aan de prijs. Voor zo'n €23,95 heb je de originele stalen Slant Tweezerman. Maar gewoon staal is ook maar zo gewoon moet Tweezerman gedacht hebben...

Tweezerman van dierenprint tot polkadot

Go Wild You Animal!
Tweezerman komt volgens de laatste trends met een dierenprint serie. Deze beestachtige pincetten zijn een aanwinst voor iedere beautygirl die eens wat anders wil. Kies uit de Leopard, Zebra, Tiger of Crocodile Dundee style Slant Tweezer. Deze Slant Tweezers zijn verkrijgbaar voor € 26,95. Ben jij niet zo van de dierenprints? Tweezerman heeft ook pincetten in roze, blauw, groen, met stipjes en streepjes of strass steentjes. Om de prijs te drukken kun je ook voor de mini versie gaan. Voor deze Slant Tweezerman Mini moet je zo'n €14,50 neertellen. Je vindt Tweezerman bij Douglas en Ici Paris XL online. Dus ga heen, koop en versla opstandige wenkbrauwen.
Tip: Je kunt je Tweezerman heel je leven lang gratis laten slijpen! Zo blijf je de haartje verslaan.
Liefs
Marlies

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Log in om te reageren
  • Daphne 6 jaar geleden

    Ik heb hem ook! Roze ;) maar die printjes zijn ook superleuk!!

  • Elise 6 jaar geleden

    Heb zelf een paarse, waar ik al jaren plezier van heb! Zou er bijna nog eentje willen kopen met zulke leuke printjes, maar dat is misschien een beetje overdreven ;-)