Paul Frank is your friend

Zit je niet zo lekker in je vel? Wij hebben één advies: shoppen. Drijf je donkere bui dan nog niet over? Tsja, dan zit er nog maar één ding op.Ga, naar de vernieuwde website van FreshCotton, NU, meteen,  no time to waste
Klik onderin op het huisje van Paul Frank en...tadáá... weg sombere bui. 
Het aapje Julius en zijn vriendjes laten al jarenlang onze harten smelten. 
Oooh, wat zijn ze leuk, de artikelen van Paul Frank. Alles, maar dan ook écht álles, zouden wij wel willen hebben. 
De nieuwe collectie van Paul Frank is ècht om van te watertanden.

Paul Frank is your friend

Julius, het lieve aapje dat vele artikelen van Paul Frank siert, zal er altijd voor je zijn. Het bewijs staat in het labeltje van je shirt: Paul Frank is your friend.

Maar je hebt meerdere vrienden bij Paul Frank. Zoals Clancy, de giraf die altijd een beetje zielig kijkt maar ondertussen héél lief is en Skurvy, het wijze doodshoofd.

Maar wij zijn ook fan van Sheree, het wasbeertje en Worry Bear, waarbij jouw zorgen vast verbleken. 

De geboorte van Julius

Julius is 'geboren' in 1995, toen een aantal vrienden zelfgemaakte accessoires met dit aapje gingen decoreren.

In 1997 is het merk Paul Frank ontstaan, en mocht Julius niet alleen de zelfgemaakte tassen opleuken, maar werd hij vanuit Californië, waar het merk is ontstaan, over de hele aardbol gestuurd. 
Het merk Paul Frank was namelijk vanaf het begin af aan een succes en heeft vele fans over de hele wereld. Zo zijn Hilary Duff, Avril Lavigne en de acteur  Elijah Wood diehard fans. Maar ook in the films Austin Powers, American Pie en Charlie's Angels kun je de goodies van Paul Frank voorbij zien komen.

Maar arrogant is Julius zeker niet geworden, en hij is nog steeds dikke maatjes met de vriendengroep die hem in 1995 hebben gecreeerd. Paul Frank zet zich ook in voor het goede doel en steunt o.a. The Elton John Aids Foundation en organiseert festivals voor kinderen.

Inmiddels zijn er wereldwijd 18 Paul Frank Stores en heb ik zelf een kijkje kunnen nemen in de shop in New York City. Geweldig! Inmiddels heeft Amsterdam ook haar eigen store waar je terecht kunt voor jouw feelgood t-shirts en accessoires. Maar uiteraard zijn Julius & zijn vriendjes ook met een paar muisklikken te koop via internet, op de website van FreshCotton.

Fashionchick Favourites

Nu te koop bij FreshCotton, de nieuwe collectie van Paul Frank:

TIP TIP TIP

Ga ook eens naar de website van Paul Frank en bekijk de vele leuke opties op deze site. Maak je eigen t-shirt, download de vele gratis wallpapers of bekijk bij cartoons, de leuke tekenfilmpjes van Julius & zijn vriendjes.

Mijn computer is in ieder geval al opgevrolijkt met zo'n superleuke achtergrond van Julius!

Bekijk de complete collectie van Paul Frank in de Fashion-Finder..>

Veel plezier!

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer