Beauty

Party time: Zo maak je dé festival look

Kristel, 31 juli 2017

Party time: Zo maak je dé festival look

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Hup, toen zaten we zomaar alweer in week 3 van de Beauty Vlogger Contest die we samen met BE Creative Make Up organiseren. In de weken hiervoor heb je kunnen zien hoe Esmée de mooiste smokey eyes maakte en hoe Caroline ons omver blies met de perfecte zomerlook. Maar wie is onze derde winnaar?

In de derde week is het tijd voor een wat heftiger make-upje, namelijk: dé festival look. En zoals dat gaat met festivals is uitpakken gewenst. Geen basic look dus, maar make-up waar je de show mee steelt. Dát willen we zien. Mishel was degene die de jury - en onze lezeressen! - in alle opzichten overtuigde. Hij maakte een look waarmee je gegarandeerd opvalt maar die ook nog steeds ontzettend mooi gemaakt is. Hij gebruikte kleur en bijzondere details en tóch is zijn look nog steeds stijlvol. Hoe knap? Om ervoor te zorgen dat deze look de hele dag intact blijft - óók na het zoveelste dansje - kun je het beste gebruik maken van de BE Creative Make Up setting spray. Check snel de video van Mishel en ga aan de slag. We zijn razend benieuwd naar jullie resultaat!

Dit heb je nodig

diamond dew glow foundationBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 16,16
NYX Professional Makeup Brights Ultimate Oogschaduw 100 gNyx Cosmetics Douglas
€ 18,95
naked skin weightless complete coverage concealerUrban decay ICI PARIS XL
€ 24,70
lash me baby all-in-one mascaraBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 10,77
Maybelline Master Precise Waterproof eyeliner - blackMaybelline wehkamp.nl
€ 9,99
highlighter penBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 13,46

Voor de vierde opdracht vroegen we de kandidaten om uit te leggen hoe je de perfecte basis aanbrengt. Stem nu op jouw favoriet!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Lees meer