Party time met Sarenza

Advertorial

In de december maand gaan de alarmbellen rinkelen en is het code rood. Met de komst van alle prachtig uitgestalde feestcollecties vol party heels gaan de modehartjes van alle schoenverslaafden spontaan sneller kloppen. Puntige pumps hier en stijlvolle stiletto's daar. Het feest kan niet op, tot we beseffen dat we ook nog moeten kiezen. Normaal gesproken een onmogelijke opgave, maar met Sarenza is het a piece of cake.

sarenza

hakkenkoningin

Van Kenzo tot Steve Madden; bij schoenenwalhalla Sarenza vindt je met gemak je ideale pumps tussen meer dan 4000(!) modellen. Selecteer op prijs, maat, merk, kleur én hakhoogte en zie je perfecte paar verschijnen. Voeg je graag een paar centimeters toe tijdens een avondje stappen? Een plateauschoen maakt je langer én zorgt voor extra comfort. Voor alle vrouwen onder ons die niet in aanmerking komen voor de titel 'hakkenkoningin' is een subtiel hakje de juiste keuze om ongeschonden het jaarlijkse kerstdiner door te komen. 

Kapotte panty's, enorme blaren en verzwikte enkels worden spontaan vergeten met twee hooggehakte pareltjes aan je voeten. Glitter, nude of basic zwarte pumps zijn onmisbaar in iedere collectie en vinden we dan ook volop bij de Franse webshop. Een paar hoge hakken bestellen vanuit je luie stoel, waarom niet? Het is een maand waarin alles geoorloofd is, dus breidt je schoenencollectie nog een beetje uit en begin het nieuwe jaar goed in een paar party heels van Sarenza.

sarenza's party heels

Pumps DIPSIEE by Steve MaddenSteve Madden Sarenza
€ 139,99 € 84,00
Pumps Pakeisha by I Love ShoesI Love Shoes Sarenza
€ 59,00 € 47,20
Pumps Chacha by Georgia RoseGeorgia Rose Sarenza
€ 129,00 € 92,90
Pumps Plasma 2 by GuessGuess Sarenza
€ 139,00
Pumps Nermina by I Love ShoesI Love Shoes Sarenza
€ 55,00
Pumps Peabody by I Love ShoesI Love Shoes Sarenza
€ 59,00
Pumps Cyprès CFT by Georgia RoseGeorgia Rose Sarenza
€ 119,00 € 59,50
Pumps Pin CFT by Georgia RoseGeorgia Rose Sarenza
€ 119,00
Pumps Rolena Pewter by GuessGuess Sarenza
€ 155,00

Hoe zien jouw perfecte party heels er uit?

liefs, Marissa Koolwijk

Marissa Koolwijk If you do what you always did, you will get what you always got.

Reageer