Pareltjes shopppen op Fashionexclusive.nl

Het internet is een gigantische jungle van verschillende webshops die allemaal een flintertje van je aandacht willen. Ondanks de overdaad aan indrukken hebben we bij Fashionchick weer een nieuwe favoriet gevonden! Meet Fashionexclusive.nl! Het fijne van deze site is dat oprichtster Eveline niet zomaar hele collecties inkoopt, maar juist de pareltjes van elk merk verzamelt en daarmee haar webshop vult. Echte treasures die fashionable zijn en je heel lang wil en gaat dragen. Do we need to say more? 

FE visual

Overal aan gedacht

Het internet en online shopping hebben ons leven al een stuk makkelijker gemaakt nu we met Netflix in bed of even onderweg in de trein onze kledingkast compleet maken. Nóg leuker wordt het als webshops overal aan gedacht hebben. Dat deed Fashionexclusive.nl. Je hoeft namelijk niet eens een account aan te maken om om de pareltjes van items te kunnen bestellen. Easy breasy. Mocht je dit nou wel doen, dan wordt je wel meteen beloond met €5,- shoptegoed.

Houdt het je ook zo tegen om te bestellen als je hoge verzendkosten moet betalen, terwijl retourkosten ook nog niet eens uitgesloten zijn. - Hallo, waarom is nog steeds niet elke jeansmaat 29 hetzelfde? - No worries! Bij Fashionexclusive.nl betaal je niets voor dat soort praktische zaken. Nog steeds niet overtuigd? Pas de kleding lekker thuis en beslis pas als je de kwaliteit van dichtbij hebt meemaakt; betalen kan achteraf! Leuker kunnen ze het niet maken, en ook niet makkelijker.

Favoriete finds van Fashionexclusive.nl

mbyM Jas Agnes AllicembyM Fashion Exclusive
€ 179,00
mbyM Vest Tansy TarikmbyM Fashion Exclusive
€ 129,00
ICHI Blouse AdessICHI Fashion Exclusive
€ 34,00
Just-Female Shirt Icon Tee Grey MelangeJust Female Fashion Exclusive
€ 45,00
mbyM Blouse Caris CammiembyM Fashion Exclusive
€ 59,00
ICHI Rok Jeans CadiICHI Fashion Exclusive
€ 49,00

Tip! Schrijf na je aankoop een leuke review op Fashionexclusive.nl. Want elke maand kiest eigenaresse Eveline een lucky lady uit die haar shoptegoed terug krijgt! De Fashionexclusive.nl collectie vind je ook in de Fashion Finder.

liefs, Maxime Van Dam

Maxime Van Dam

Reageer