Palladium ontdekt Detroit

Schoenenmerk Palladium gaat verder in hun constante zoektocht naar verborgen, vergeten en verlaten plekken in stedelijke gebieden. Daarom presenteert Palladium samen met Johnny Knoxville “Detroit Lives”. Een documentaire die de kijker meeneemt op een verkenning door de “verwoeste en verlaten” stad Detroit.

Er blijkt meer te zijn. Detroit blijkt een waar doe-het-zelfparadijs. Een stad vol artiesten en ondernemers die hun stad opnieuw opbouwen van binnenuit. In Detroit leeft een generatie van jonge mensen die elkaar inspireren en kansen zien waar anderen afgeschrikt worden. Je kan video’s van de documentaire bekijken op de site van Palladium Boots.
 

Palladium schoenen zonder tuinbroek

Er is nog meer nieuws rond het schoenenmerk dat ons doet terug dromen naar de tijd van wijde tuinpakken en fel gekleurde T-shirts. De schoenen zijn namelijk fashionable terug! Wel alleen voor mode durfallen die hem met een goede jeans en top weten te combineren. Want voor je het weet krijgen mensen een tuinbroeken déjà vu van jouw outfit. Hier wat modellen uit de laatste collectie:


Pampa High Canvas
EUR: 54,95
(Palladium)

Pampa Parade II
EUR: 99,95
(Palladium)

Pampa Peloton
EUR: 99,95
(Palladium)

Ga jij weer aan de Palladium?
Voeg de webshop Palladium toe aan jouw favorieten

Advertorial

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.