Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

& Other Stories Amsterdam

Nike, 22 oktober 2014

& Other Stories Amsterdam

Voor Amsterdam Forever 21 en Urban Outfitters kende, zakte de Fashionchickredactie minstens één keer per jaar af naar de Zuiderburen. Nu was enkel ons andere favoriete shoppingsadresje & Other Stories de reden om de Belgische grens voor een shopping trip te overschrijden. Vanaf vrijdag hoeft ook dát niet meer. Dan opent het hippe zusje van H&M, Monki en COS een shoppingsparadijs van maar liefst 650 m² in aan de Heiligeweg in Amsterdam.

Opening &other stories

& Other Stories meets Amsterdam

& Other Stories is niet zomaar een favoriet van de redactie. Het is designermode, maar dan met een toegankelijk prijskaartje. Denk aan innovatieve prints, een goede snit en interessant kleurenpalet. Om nog maar te zwijgen van hun schoenen- en handtassencollectie - adembenemend mooi. Bij & Other Stories shop je ook nog even de goddelijkste beautyproducten. Persoonlijke tip is de Shinjuku Bloom mini handcream, een lekkere geur voor een klein prijsje. Laat je alvast inspireren door onderstaande beelden. Welkom in Amsterdam, Zweedse schone!

Zweedse schone

& other stories Amsterdam

& other stories Amsterdam

Na het zien van deze beelden wordt het nog duidelijker. & Other Stories was het wachten waard. Sta jij al klaar voor de opening? Meer leuke herfst winter trends 2014 vind je in de Style Guide.

liefs, Nike Van den Buys,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer