Fashionnews

Op zoek naar de perfecte winterjas?

Marina, 18 oktober 2017

Op zoek naar de perfecte winterjas?

cvrd jassen
Het is bijna niet te geloven met het (plotselinge) warme weer in oktober, maar de koude winter komt er toch écht aan. En dat betekent dat ook de zoektocht naar de perfecte winterjas is begonnen.

Een winterjas moet namelijk warm, maar tegelijkertijd ook stijlvol zijn. Want óók in de winter willen we onze jas natuurlijk goed kunnen stylen met de rest van onze outfit. Gelukkig bestaan er genoeg jassen die een combi zijn van beide. Neem bijvoorbeeld de jassen uit de wintercollectie van CVRD. Die zijn namelijk hét perfecte voorbeeld van stylish, maar toch warm de winter doorkomen. Je begrijpt: een echte musthave dus.  En dan nu het állerleukste: de jassen zijn zowel zakelijk met een hakje als stoer met sneakers te dragen. En is dat niet precies waar we naar op zoek zijn?

De collectie in kwestie bestaat uit drie hele fijne jassen: Zoe, Lauren en Senna. De Zoe is een wollen jas, die in 5 (!) kleuren beschikbaar is. Je kunt 'm aan naar zo'n beetje iedere gelegenheid en door het tailleriempje is-ie net even wat vrouwelijker. Goed, dan nu over naar de Lauren, de verkorte versie van de Zoe. Ook een absolute do, deze winter. Een fijne wollen jas tot boven de knie, mét tailleriem en split aan de achterkant. En last but not least: de Senna. Ben je nog op zoek naar een jas voor de herfst? Dan is deze jas de perfecte optie. Dit is namelijk de perfecte tussen jas. Zo'n casual chic geval die je voor zo'n beetje iedere gelegenheid dragen kunt. Al helemaal nu de dagen nog wat warmer zijn. En goed nieuws! Met de kortingscode FC2017 shop je álle bovengenoemde jassen met korting. Happy shopping!

Warm de winter door

Lauren Jas GroenCVRD Wollen jasCVRD
€ 189,00
Elle T-Shirt WitCVRD Korte mouw shirtCVRD
€ 29,00
Zoe Jas GrijsCVRD Wollen jasCVRD
€ 199,00
Fatima Kokerrok ZwartCVRD Strakke rokCVRD
€ 99,00
Zoe Jas CamelCVRD Wollen jasCVRD
€ 199,00
Senna Jas NavyCVRD ZomerjasCVRD
€ 169,00

Heb je dus nog een goede winterjas nodig voor aankomend seizoen, dan zijn de bovengenoemde jassen van CVRD een zeker aanrader! Daar wordt die winter bijna leuk van! 

liefs, Marina , Dressing is a way of life

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer