Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

Op je mooist dankzij Fred van Leer

Kristel, 23 april 2018

Op je mooist dankzij Fred van Leer

Fred van Leer

Zet alvast maar een groot rood kruis in je agenda op de komende dinsdagavonden, want jij bent bezet. Waarom? Omdat je het nieuwe tv-programma van Fred van Leer natuurlijk niet wilt missen!

In het nieuwe fashion programma Fred van Leer: Alles uit de kast geeft Fred vrouwen met de meest uiteenlopende vormen, maten én budgetten een complete make-over. En dat is fijn, want de tips die Fred al deze vrouwen geeft zijn natuurlijk voor iedereen een aanwinst. Want ben jij klein, juist super lang, ben je ontzettend afgevallen of worstel je juist met een paar extra kilo? Geen probleem; Fred helpt elke vrouw zich op haar mooist te voelen. Hoera! Reden genoeg dus om Fred het modische hemd van het lijf te vragen. 

'Het gaat niet alleen om de kleding, het gaat om de verhalen van de vrouwen.'

Hi Fred! Wat verfrissend; een mode- en stylingprogramma dat er echt voor álle vrouwen van Nederland is. Waarom is dit hét programma voor jou en wat kunnen we verwachten?
Het is het programma waarin ik helemaal mezelf kan zijn en waar ik vrouwen écht kan helpen. Het is heel puur en oprecht. Mensen kennen mij als de hysterische Fred, maar in dit programma kan ik een andere kant van mezelf laten zien. Het gaat niet alleen om de kleding, het gaat om de verhalen van de vrouwen. En het zijn heftige verhalen; zoals bijvoorbeeld Daisy van 1.40 en 100 kilo die zich geen raad meer weet hoe ze zich moet kleden of Arlette die 65 kilo is afgevallen, maar zichzelf nog steeds kleedt alsof ze plus 65 kilo is. Het is een programma met een lach en een traan en herkenbaar voor veel vrouwen!

Wat was je grootste uitdaging tijdens het maken van dit programma? 
Ik wilde graag een programma maken waarin elke vrouw helemaal tot haar recht komt, maar ik moet ook toegeven dat dat ook voor mij een uitdaging is. Ik kan de dames namelijk niet slanker toveren, langer of beter maken. Voor mij is het ook echt een uitdaging om iemand te stylen die lipodeem (vochtophopingen) heeft of 1.95 is, maar shop till you drop en met heel veel voorbereiding vinden we uiteindelijk de juiste kleding. Ik zie altiijd direct wat de pluspunten zijn en hoe we dat kunnen accentueren.

Als je één ultieme stylingtip mocht geven aan alle Nederlandse vrouwen, wat zou dat dan zijn?
Blijf bij jezelf! Het is ontzettend belangrijk dat je iets draagt wat JIJ mooi vindt en niet wat je vent, zus of vriendin mooi vindt. Alleen dan straal je dat ook uit. En KIJK! Vrouwen kijken namelijk niet, ze gaan met oogkleppen de winkel in en zien en shoppen alleen wat ze willen zien. Je moet die winkel in en de tijd nemen (liefst ook alleen shoppen) en dingen aanpassen die je nooit zou passen en dan zie je dat andere dingen ook kunnen. En BENOEM nooit wat je niet mooi vindt, maar alleen wat je wel mooi vindt, dat is misschien wel het allerbelangrijkste!

Welk kledingstuk kan écht niet meer en welk item hoort wat jou betreft echt bij iedereen in de kast thuis?
Met stip op nummer een: de WITTE legging! Die kan ECHT niet meer. Mooie basics zijn een must-have, iedereen zou deze top 5 in de kast moeten hebben: de little black dress, een mooi pak, een goede jeans, een kokerrok en een bikerjack.

Kijk, dat belooft veel goeds! Je ziet Fred van Leer: Alles uit de kast vanaf dinsdag 24 april om 20.30 uur bij TLC. Kijk jij ook?

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer